Tural’dan Emrespor’a Tam Destek

Tural’dan Emrespor’a Tam Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2019 16:40
Tural’dan Emrespor’a Tam Destek

Isparta Amatör ligin şampiyonu Emrespor’un Başkanı Ozan Gezer ve yönetimi, EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti. Gezer, Emrespor’a kurumlar arasında ilk kez maddi destek sağlayan Başkan Tural’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz sezon U-19 ve Birinci Amatör Ligde şampiyon olan, BAL liginde kalma mücadelesinde Isparta Davrazspor karşısında oynadığı iyi futbola rağmen bir üst lige çıkamayan Emrespor’a, EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’dan destek geldi. Emrespor’un Başkanı Ozan Gezer ve yönetimi, Başkan Tural’ı ziyaret etti. Başkan Tural, Emrespor’u bir kez daha tebrik ederek, “Amatör ligde şampiyon oldunuz. Bal ligi mücadelesinde ortaya koyduğunuz futbolla gönüllerde taht kurdunuz. Ben her zaman sporda, futbolda başarının altyapı ile mümkün olacağına inandım. Emrespor’da bu anlamda örnek bir kulüp. Ayrıca futbol okulunuzda çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla spora nasıl özendirildiğini, onların hem spor yaparken bir yandan eğitim desteği aldıklarını da gördük. Tüm bunlar ilimizin futbolda arzu ettiği yerde olması için umut verici gelişmeler. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer de Emrespor’un sadece bir futbol kulübü değil, bilinçli, eğitimli sporcular yetiştiren bir akademi görevi üstlendiğini söyledi. Gezer, “Amatör bir futbol kulübü olarak tesisleşmeyi bitirdik. Toplantı salonlarımız, eğitim alanlarımız burada. Şu anda 80 çocuğumuz futbol okulunda eğitim alıyor. 35 lisanslı sporcumuz var. Biz çocuklarımıza bir taraftan futbol oynatıyor diğer yandan eğitim desteği veriyoruz. Tabi u-19 ve Amatörde şampiyon olduk. BAL Ligine çıkmak için elimizden geleni yaptık. Ama olmadı. Fakat vazgeçmiş değiliz. Hedefimize ulaşmak için bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Kulübümüz kurumsal olarak ilk kez siz değerli başkanımız tarafından destek gördü. Bu desteğin bizim için anlamı çok büyük. Sizlere yöneticilerim ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret, 32 numaralı kırmız siyah Emrespor formasının Başkan Tural’a takdim edilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.