Tural'dan Halıcı'ya Ziyaret

Tural'dan Halıcı'ya Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2020 11:43
Tural'dan Halıcı'ya Ziyaret

Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, CHP İl Yöneticileri, Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural ve yöneticileri yer aldı. Birliktelikte Başkanlar Isparta’nın gündemine dair önemli konulara değindi. Başkan Tural, İl Başkanı Halıcı’ya geçirdiği kazandan dolayı da geçmiş olsun dileklerini ileterek, misafirperverliği için teşekkür etti.

“ZİYARETLERİNDEN DOALYI TEŞEKKÜR EDERİZ”
Birlikteliğin ardından Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural ve yönetimine teşekkür eden Başkan Halıcı, “Sayın Tural’ın ziyareti için çok teşekkür ederiz. Kendileriyle çok güzel konularda fikir alışverişi gerçekleştirdik. Esnafın sorunları hakkında da konuşma fırsatı bulduk. Geçirdiğim şansız bir kazadan dolayı da bana geçmiş olsun dileklerini sundular. Bu ince davranışından dolayı da ayrıca kendisine teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.