Tural’dan Konut, İş Ve Burs Müjdesi

Şehit Ailesi, Gaziler Ve Özel İnsanlarla İftarda Buluştu;Tural’dan Konut, İş Ve Burs Müjdesi

Yayınlanma:
Tural’dan Konut, İş Ve Burs Müjdesi

İyi Parti Belediye Bakan Adayı Ahmet Tural, şehit yakınları, gaziler, engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. İftarın olduğu salona gelen Başkan Adayı Tural, özel misafirleriyle masaları dolaşıp tek tek ilgilendi, onlarla sohbet etti. Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Elitok’un iftar duasından sonra oruçlar açıldı.

ŞEHİT ÇOCUKLARINA
ÇEYİZ DESTEĞİ

Şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Adayı Tural, şehit yakını ve gazilere yerel yönetim olarak sahip çıkmanın ulusal görev olduğunu söyledi. Tural, “Üreteceğimiz ucuz konutlarda evi olmayan şehit ailesi ve gazilerimiz için kontenjan ayıracağız. İstihdam sağlayıcı projelerde onlara öncelik tanıyacağız. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz, yeni dönemde gerçekleştireceğimiz başta kültür, sanat, sportif ve sosyal projelerimiz olmak üzere tüm projelerimizde öncelikli olacak. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklarımıza eğitim – öğretim hayatları boyunca destek vereceğiz. Şehitlerimizin çocuklarından ilk defa evliliğe adım atacak olanların salon, beyaz eşya ve mobilya gibi ihtiyaçlarını biz karşılayacağız” dedi.

ENGELLİ İSTİHDAMINA
BELEDİYE TEŞVİĞİ

Engelli bireylere de müjdelere veren Tural “Ispartamızı engelsiz bir kent haline dönüştüreceğiz. Toplu taşımada engelsiz araç uygulamasını yaygınlaştırıp, istihdam projelerinde pozitif ayrımcılık yapacağız. Engelli istihdam eden özel sektöre belediye vergilerinde indirim yapacağız. Engelli derneklerine Ortak STK binasında yer vereceğiz. Belediye yeni hizmet binası bünyesinde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde de engelli vatandaşlarımıza hem sosyal hem de eğitim alanı oluşturup, onlara iyi bir yaşam alanı sunacağız” dedi.

DOĞRUDAN BANA BAĞLI BİRİMLE
SİZLERE HİZMET VERECEĞİM

Şehit yakınları, gaziler ve özel insanlara “Yılın her günü, günün her saati yanınızda Isparta Belediyesi olacak. Ahmet Tural olacak” diyen Başkan Adayı Tural, “Tüm bu hizmetlerle de, doğrudan bana bağlı bir birim aracılığıyla bizzat ilgileneceğim. Hakettiğiniz hizmete kavuşmanız için desteğinizi bekliyorum. Siyasi partiniz ne olursa olsun gelin bu seçimde Ahmet Tural isminde birleşelim, o da size hizmet etsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.