Turanlı’dan Ziyaret

Turanlı’dan Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2022 00:17
Turanlı’dan Ziyaret

Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Müdür Turanlı, ziyarette Isparta’nın en huzurlu iller arasında ilk sıralarda yer aldığına dikkat çekti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi Isparta Gazeteciler Cemiyetine ilk ziyareti Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı gerçekleştirdi. Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Emniyet Müdürü Turanlı, basın çalışanlarının gününü kutladı.

IGC BAŞKANI BAŞ’A NOSTALJİK RADYO HEDİYE ETTİ

Ziyaret sırasında daha önce görev yaptığı Zonguldak’taki anılarından bahseden İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan nostaljik radyo hediye etti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretlerinden ve hediye takdiminden dolayı Emniyet Müdürü Turanlı’ya teşekkür etti.

ISPARTA HUZURLU İLLER ARASINDA…

Ziyaret sırasında Isparta’da gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin kısa bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, şehir içi giriş ve çıkışlarındaki asayiş ve trafik kontrol ve denetimlerine ağırlık verdiklerini, uyuşturucu ile etkin bir şekilde mücadele edildiğini, zaman zaman cafe denetimleri gerçekleştirdiklerini kaydetti. Isparta’nın gerek asayiş ve gerekse uyuşturucu konusunda söylendiği gibi sıkıntılı bir şehir olmadığına dikkat çeken Turanlı, Emniyet Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan istatistiki verilerin de bu gerçeği ortaya koyduğunu kaydetti.

Turanlı, çarşı merkezinde yıllardır atıl vaziyette bulunan Çarşı polis karakolu binasının yıkılması konusunda da gerekli girişimlerde bulunduklarını bu konunun kısa sürede çözümlenmesini beklediklerini belirtti.

BANA ULAŞIPTA YARDIM İSTEYENLERİN DERDİNE DERMAN OLMAYA ÇALIŞIYORUM

 Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, watsap kanalıyla kendisine ulaşarak çeşitli konularda destek isteyen kişilere yardımcı olmaya çalıştığını, zaman zaman bu kişilerin bizzat evine kadar giderek sorunların çözümü noktasında gerekeni yapmaya çalıştığını bu durum karşısında çoğu kişinin hayır duasını almaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

ISPARTA’DA BİR POLİSE 206 KİŞİ DÜŞÜYOR

 Isparta’nın her yönüyle fırsatlar şehri olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, bu nedenle Isparta’da görev yapan polislerin buraya yerleşmeye karar verdiklerini ifade ederek, “Isparta’da şuanda 1350 polis memuru görev yapıyor. Nüfusa göre hesapladığımızda 206 kişiye bir polis memuru düşüyor” dedi.  Isparta’da muzdan başka her ürün yetişiyor diyen Turanlı, bu nedenle Isparta’nın tarım açısından da güzel bir şehir olduğunu söyledi.

POLİS EMEKLİLERİ ISPARTA’YI SEVİYOR

Isparta’nın sakin bir şehir olmasından dolayı polis emeklilerinin de tercih ettiği bir şehir konumunda olduğunu belirten Turanlı, Isparta’da görev yaparken emekli olan 954 polis memurunun Isparta’ya yerleştiğini bu durumun son derece önemli olduğunu hatırlattı..

ISPARTA HALKININ KISA SÜREDE SEVGİSİNİ KAZANDINIZ

Ziyaret sırasında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve ziyarette hazır bulunan Basın mensupları İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın kısa sürede Isparta’da kendisini sevdirdiğini ifade ederek, “Müdürüm bizler ve Isparta halkı sizleri çok sevdik. Başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz, aynı zamanda sosyal yardımlaşma konularına büyük önem veriyorsunuz. Halk sizlerden çok memnun, kısa sürede halkın sevgisini kazandınız” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.