Türbeyi Soydular

Mısırlı köyünde bulunan ve tarihi bilinmeyen Şeyh Mehmet Türbesi kimliği belirsiz kişilerce gece kazıldı. Hırsızların ne bulduğu ise merak konusu oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2012 11:15
Türbeyi Soydular

Define aramaya meraklı insanlar artık sınır tanımıyor. Mısırlı köyü sınırlarında yerleşim alanına 2 km uzaklıkta bulunan ve tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmayan türbe gece yarısı kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi.

Türbe olarak yapılan mezarın içerisinde hazine olabileceğini düşünen şahısların buradaki değerli eşyaları almak için mezarı kazdıkları ve daha sonra yeniden toprakla doldurdukları belirlendi.

Ertesi sabah türbenin bulunduğu yerin tahrip olduğunu gören köylüler hemen Jandarmaya haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede türbenin olduğu yerdeki mezarın kazıldığı ve Şeyh Mehmet olarak bilinen ermiş kişiye ait olduğu tahmin edilen kemik parçalarının olduğu tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.