Turizmde Yeni Körfez Hamlesi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), bölgenin turizm potansiyelinin tanıtılması ve Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kuveyt ile Umman’dan oluşan Körfez ülkelerinden zengin turistleri bölgeye çekebilmek ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 14:58
Turizmde Yeni Körfez Hamlesi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), bölgenin turizm potansiyelinin tanıtılması ve Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kuveyt ile Umman’dan oluşan Körfez ülkelerinden zengin turistleri bölgeye çekebilmek amacıyla tur operatörlerine yönelik Fam Trip (Tanıtım Gezisi) programlarının ikincisine hazırlanıyor.

Sektörün ilgili kurum ve kuruluşları ile birlikte hareket eden BAKA, başarıyla gerçekleştirilen Suudi Arabistan’ın ardından Kuveyt, Bahreyn ve Katar’daki tur operatörlerine yönelik olarak Fam Trip programı çalışmalarına başladı. 20 tur şirketi temsilcisinin 26-29 Mart 2012 tarihlerindeki Antalya, Burdur ve Isparta’yı kapsayan programlarının ana hatlarını belirledi. Programda; Kuveyt, Bahreyn ve Katar’dan gelecek tur operatörleri, Batı Akdeniz’i tanıma turlarının ardından bölgedeki tur operatörleri ve konaklama tesisleri yetkilileriyle çalıştayda buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.