Türk Bayrağımız Hiçbir Zaman İnmeyecek

Türk Bayrağımız Hiçbir Zaman İnmeyecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2015 15:11
Türk Bayrağımız Hiçbir Zaman İnmeyecek

Isparta Belediyesi, şehir içindeki tüm kavşakları Türk Bayraklarıyla donatıyor. İlk etapta Demirköprü Kavşağı’nda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Kavşağa bayrak direkleri dikilirken, göndere Türk Bayrakları çekildi. Çalışmalar tüm kavşaklara uygulanacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Türk Bayrağı’mız hiçbir zaman inmeyecek ve daimi olarak bu şehirde dalgalanmaya devam edecektir” dedi.

Uygulamanın bütün döner kavşaklara uygulanacağını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Türk Bayrağı’na, Türk kelimesini dahi söylemekten çekinen bugün bir idare yönetimleri ortaya çıkmaya başladı. Albayrak, bilmem ne bayrak diyerek. Bu bayrak Türk Bayrağıdır. Türk Bayrağımızı bu şekilde her yere çekiyoruz. Bayrağımız, Türk’ün gücünü ortaya çıkarmaktadır. Bu bayrak, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle hatta burada yaşayan Ermenileriyle bunları bütünler haline getiren tek bayrak Türk Bayrağıdır. Türk’ün manasını bilmeyenlere bu bayrak cevap veriyor demektir. Bu bayrak, dindir, Müslümanlıktır. Bugün bu bayrağımızın gücünü bilmeyenlere söylüyorum, Osmanlının idare ettiği her yer bu bayrağı ile onur duyuyor. Bu bayrak bir dünya beyefendiliği ortaya çıkaracak, dünya liderliği ortaya çıkaracak bir bayraktır. Bu bayrağımızı izah eden bir yerimiz daha vardır, O da Çanakkale’dir. Çanakkale’de bu bayrağımızın altında Çanakkale’den geçit vermeyen insanlarımız Türk’ümüz, Kürdümüz, Lazımız, Çerkezimiz hepsidir. Bu bayrağımız hepimizi birlik altında temsil ediyor. Bunun adı Türk Bayrağıdır. Türk Bayrağımızın diğer bayraklardan farklı olarak ortaya çıkışının bir anlamı daha var. Bu bayrağımız şehitlerimizin kanlarıyla ay ve yıldızı ortaya çıkmış bir bayrağımızdır. Bu bayrağımız kutsaldır. Bu çalışmalarımız aynı zamanda bugüne kadar vermiş olduğumuz şehitlerimizin ruhuna ithafen de yapılmıştır. Bu bayrak, bu belediyede hiçbir zaman inmeyecektir. Gökte dalgalanacaktır. Her zamanımız, bayrağımızdır, kahramanlıktır, millidir, özdür ve her zamanımız bizim Ne Mutlu Türk’üm Diyenedir. Bu anlamı Millet olarak hepimiz bilmemiz gerekmektedir” dedi.

Isparta halkına da evlerine, işyerlerine bayrak asmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrimizin her yerinde Türk Bayrağımız daha yoğun bir şekilde görünmeye başladı. Vatandaşlarımıza da bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayrağımızın özümsenmesi, değerinin bilinmesidir. Belediye başkanı olarak Isparta halkımızı selamlıyorum ve kendilerine de teşekkür ediyorum. İnşallah bayrakla yaşayan, bayrakla ebedi olarak özgürleşen, bayrakla dünya milletlerinin gelecekte beyefendisi olan bir millet olma şuuru ve yaşantısıyla bu güzel bayraklarımız milletimize hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum