Türk Eğitim – Sen’de Balaban Güven Tazeledi

Türk Eğitim – Sen’de Balaban Güven Tazeledi

Yayınlanma:
Türk Eğitim – Sen’de Balaban Güven Tazeledi

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Tek adayla gidilen kongrede mevcut Şube Başkanı Ali Balaban, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinin 6. Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirildi. Saat 10.30’da başlayan toplantıya; Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, TÜRKAV Başkanı ve yöneticileri, Türkiye Kamu - Sen'e bağlı sendikaların Şube Başkanı ve il temsilcileri, ilçe temsilcileri, delegeler ve üyeler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kongrede şube başkanlığı için seçim yapıldı. Türk Eğitim – Sen'in tanıtım filmi ve Isparta Şubesinin faaliyetlerinin anlatıldığı slâyt gösterisinin sunumu yapıldı. 

GÜNAYDIN; “BALABAN VE 

YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM” 

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eğitimin toplumda büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Şube Başkanı Ali Balaban ve yönetimine başarılar diledi. Şube Başkanı Ali Balaban da kongrede yaptığı konuşmada; “Biz sendika olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşılabileceğini kendimize prensip edinmiş bir yönetimiz. Bu birlik ve beraberlikteki, başarıdaki payın en büyüğü ülkesini, milletini, mesleğini üç kuruşluk dünya menfaatine değişmeyecek kadar yüce yaratılışlı olan siz değerli eğitim çalışanlarına, her şartta üzerlerine aldıkları vazifeyi en iyi şekilde yapan ilçe temsilcilerimize ve yol ve gönül arkadaşlığı yaptığımız yönetim kurullarımızda yer alan arkadaşlarımız ile başımız her sıkıştığında imdadımıza yetişen değerli büyüklerimize aittir. 

TÜRK EĞİTİM –SEN'İ TÜRKİYE'NİN SENDİKASI 

YAPAN TEMSİL ETTİĞİ DEĞERLERDİR. 

Tüm arkadaşlarım her şeyden önce şunu bilmelidirler ki Türk Eğitim- Sende tek bir üyesini bile feda etmeyecek kadar kardeşlik bilinci, tutamayacağı sözü vermeyecek kadar meslek ahlakı, üyelerinin kendisine emanet ettiği gücü başkalarına peşkeş çekmeyecek kadar dürüstlük, üyelerinin hakkını ne pahasına olursa olsun koruyacak kadar kararlılık ve cesaret, ekmeğini yediği devletine ihanet etmeyecek bir milli şuur ve manevi değerleri, yobazların ellerinde harcatmayacak kadar yüksek iman vardır. Hedefi büyük ve Milliyetçi, gelişmiş, çağdaş bir Türkiye’dir. Bütün bunların gerçekleşmesi eğitim çalışanlarının sosyal, ekonomik ve özlük haklarının yeterince verilmesi ile mümkün olacaktır” dedi. 

ALİ BALABAN YENİDEN 

ŞUBE BAŞKANI OLDU 

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi ve seçime tek aday olarak giren Ali Balaban ve yönetimi, yapılan oylama sonucunda oylamaya katılan delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı seçildi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum