Türk İş’te Nöbet Değişimi

Türk İş’te Nöbet Değişimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2017 17:00
Türk İş’te Nöbet Değişimi

Yaklaşık 8 yıldır Türk İş İl Temsilciliği görevini yürüten Sadık Kaya, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevini Tes İş Şube Başkanı Osman Korkmaz’a bıraktı. Dün Türk İş’te devir teslim töreni vardı. 

Yaklaşık 8 yıldır Türk İş İl Temsilciliği görevini yürüten Teksif Sendikası Şube Başkanı Sadık Kaya, İl Temsilciği görevini sağlık sorunları nedeniyle bıraktı. Türk İş Genel Merkezi Kaya’nın yerine Tes İş Sendikası Şube Başkanı Osman Korkmaz’ı İl Temsilcisi olarak atadı. 

Dün Türk İş İl Temsilciğinde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Sadık Kaya, “Türk-İş 1952 yılında kurulan ulu bir çınardır. Türkiye’nin en büyük konfederasyonudur. 10 Mart 2009 yılında bu göreve getirildim. Bu emanet edilen ay yıldızlı bayrağı göklerden indirmedim. 23 Ağustos 2017 tarihinde sağlık sorunlarımdan dolayı Türk-iş yönetimi ile görüşerek istifa ettim. Yerime Tes-iş Şube Başkanı Osman Korkmaz atanmıştır. Kendisine hayırlı uğurlu olsun der, bu emaneti ilimizde en iyi şekilde koruyacağına inanıyorum ve güveniyorum” dedi. 

Görevi devralan Korkmaz ise konuşmasında “Türk-İş İl Temsilciliği görevi 14 Kasım itibari ile bizlere tebliğ edildi. 8 yılı aşkın bir süredir başarıyla bu görevi yürüten Sadık başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler de 2010 yılında geldiğimiz şube başkanlığımızdan bu yana Sadık başkanımız bizlerin bütün sorunlarını çözmüştür. Sağlık sebeplerinden dolayı İl temsilciliğini bırakması bizleri üzdü. Başkanımızın sağlığı da bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte yine beraber olacağımıza inancım tam. Eskiden olduğu gibi ilerleyen zamanlarda da bizlere yine ağabeylik yapacak, bilgilerinden faydalanacağız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sadık Başkanımızın Teksif Şube Başkanlığı Görevi devam ediyor. Şube başkanlığında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Törende Türk İş eski İl temsilcisi Sadık Kaya’ya başarılı görevinden dolayı plaket takdim edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.