Türk Kadınlar Birliğinden Teşekkür Plaketi

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Gül Karahan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2012 11:17
Türk Kadınlar Birliğinden Teşekkür Plaketi

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Gül Karahan tarafından teşekkür belgesi verildi.

5 Aralık 2011 tarihinde Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil tüm ülke genelindeki Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanlarından oluşan yaklaşık 400 kişilik heyet Isparta'da Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkı Kazanmasının 77. yıldönümü nedeniyle etkinlikler düzenlemişti.

Valilik Göl Toplantı Salonunda düzenlenen programda etkinliklere destek veren Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç başta olmak üzere emeği geçenlere Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Gül Karahan tarafından teşekkür belgesi verildi.

4-5 Aralık 2011 tarihlerinde Türk kadının seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 77. yıldönümünü hep birlikte kutladıklarını ifade eden Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Gül Karahan; "Etkinlikler sırasında ilimizin bize çok büyük desteği oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil ilimize gelen 400'e yakın Türk Kadınlar Birliği daimi Üyesi misafirimiz vardı. Misafirlerimiz sizlerin sıcak yaklaşımından dolayı çok etkilendiler. Isparta'nın özellikle kadın sorunlarına ve dernekleri sahip çıkışından dolayı çok memnun kaldılar.

Bu nedenle vermiş olduğunuz desteklerinize teşekkürlerimizi ifade edecek söz bulamıyoruz, ama hem o günün anısına hem de bizlere desteğinizin sürmesi ve bizleri hatırlamanız için bir belge vermek istedik. Ben tüm dernek üyelerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Burada özellikle belirtmek isterim ki, sayın valimiz ilimize geldiği günden beri tüm kadı derneklerine ve bize son derece destek olmuşlardır. Ben kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Vali Oğuz; "Isparta'nın menfaatleri doğrultusunda işbirliği çok önemli"
İşbirliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; "Aslında çok planlı işbirliğimiz olmadı, spontane bir şeklide oldu. Benim dileğim senede bir gün değil de sürekli faaliyetlerimiz olsun, çünkü Isparta'nın buna ihtiyacı olduğunu değerlendiriyorum. Özellikle kadınlarımızın sosyal meselelerde biraz daha etkin olmasına ihtiyacımız var. Isparta'da dernekleşmede bazı eksikliklerin olduğunu görüyoruz, ama Türk Kadınlar Birliğinin çok olgun, çok yetkin ve çok gayretli yöneticileri bulunmakta, biz kendileriyle işbirliği yapmaktan dolayı zevk duyarız. Sadece kadınlarla ilgili değil, tüm sosyal meselelerde, Isparta'yı daha iyiye, daha güzele götürebilecek çalışmalarda beraber hareket etmeyi arzu ederiz.

Yine her zamanki nezaketinizle arkadaşlarımızı değerlendirmiş olmanız, bu kadir bilirlik bizim içinde önemli, o bakımdan biz size teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmalardan sonra Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Gül Karahan ve yönetimi tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.