Türk Kızılayı, 140 Koli Gıda Paketi Dağıttı

Türk Kızılayı Isparta Şubesi tarafından Isparta'da maddi durumu iyi olmayan 140 aileye gıda paketi dağıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2011 10:41
Türk Kızılayı, 140 Koli Gıda Paketi Dağıttı

Türk Kızılayı Isparta Şubesi tarafından Isparta'da maddi durumu iyi olmayan 140 aileye gıda paketi dağıtıldı.

Türk Kızılayı Isparta Şubesi Başkanı Ünal Altanay, yaptığı açıklamada, Kipa Alışveriş Merkezi ile yapılan anlaşma ile alışveriş merkezi içinde stant kurulduğunu, hayırsever vatandaşların bu stantla maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara gıda paketi yardımında bulunduklarını aktardı. 15 TL, 30 TL, 45 TL ve 60 TL olmak üzere 4 farklı gıda paketleri hazırlandığını söyleyen Altanay, hayırsever insanların bütçelerine göre gıda paketi alarak, Türk Kızılayı aracılığıyla yoksul vatandaşlara bağışta bulunduklarını bildirdi. 2 adet 60 TL'lik, 8 adet 45 TL'lik, 25 adet 30 TL'lik ve diğer kısmı 15 TL'lik olmak üzere toplam 140 adet gıda paketi dağıtımı yaptıklarını dile getiren Altanay, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndaki listede adı bulunan ve gerçekten maddi durumu iyi olmayan insanlara ulaşarak, kolileri teslim ettik. Koli alan kişilerin cep telefonlarına da almış oldukları gıda paketlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığı yönünde mesaj gönderdik" diye konuştu.

Altanay, stantlarının 29 Ağustos'a kadar açık kalacağını ve isteyenlerin gıda paketi alıp, Türk Kızılayı aracılığıyla ihtiyaç sahibine ulaşmasını sağlayabileceklerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum