Türk Telekom'un Ankesör Köyleri Isparta’da

Türk Telekom Isparta Başmüdürlüğü Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2011 10:58
Türk Telekom'un Ankesör Köyleri Isparta’da

Türk Telekom Başmüdürlüğü, askerlerin aileleri ve sevdikleri ile daha rahat zaman konuşabilmeleri için askeri birlik içerisine ‘ANKESÖR KÖYLERİ’ kurdu.

Türkiye’de ilk defa Isparta’da kurulan ‘ANKESÖR KÖYLERİ’ askerleri de memnun ediyor. Konuya ilişkin olarak konuşan Türk Telekom Başmüdürü Mehmet Taşdöğen: “Isparta üniversite ve askeri şehridir. İlimizde 950 ankesörlü telefon bulunmaktadır. Türkiye’de ilk olarak askeri eğitim merkezlerinde askerlerimiz aileleriyle daha rahat konuşabilmeleri için, ‘ANKESÖR KÖYLERİ’ kurduk. Şimdilik askerlerimizin ihtiyacını karşılıyor. İhtiyaç olduğu sürece ilave yapabileceğiz. Şehir merkezinde de öğrencilerimiz ve hafta sonu çarşı iznine çıkan askerlerimizin ihtiyacını karşılamak için 650 ankesörlü telefon ile hizmet vermekteyiz. Son teknoloji olarak, görüntülü ve internete girebilen ankesörlerin kurulmasına başlandı. Şimdiye kadar 5 adet kuruldu. Yıl sonuna kadar 5 adet daha kurulacaktır. İlçe ve beldelerde ise 300 ankesörle hizmet veriyoruz. Ev ve iş yerlerinde sabit telefonlar yine yıl sonuna kadar, 19:00-07:00 ücretsiz olarak konuşuluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.