Türkiye 3’ncüsü Figen Yıldırım

Çerkezköy’de düzenlenen Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’nın ilk gününde kadınlar kata ve kumite dallarında finale kalan isimler netlik kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2017 13:59
Türkiye 3’ncüsü Figen Yıldırım

Türkiye Karate Federasyonu’nun ulusal seviyedeki en büyük organizasyonu olan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde başladı. 12 Kasım Pazar günü yapılan madalya müsabakaları öncesi şampiyonanın açılış gününde kadınlar kata ve kumitede finale kalan isimler belli oldu.Çerkezköy Belediyesi’nin desteğiyle 29 Ekim Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ilk günü olan 10 Kasım’da 143 kadın sporcu tatamiye çıktı.

 “Figen Yıldırım; Büyük bayanlarda da kürsüde”

2017 Gençler Türkiye Şampiyonu olan Ispartalı sporcumuz Figen Yıldırım ilk büyükler tecrübesinde; Büyük Bayanlar 50 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu. Bu başarısı ile; Kariyerine beşinci Türkiye derecesini ekleyen sporcumuzu tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.