Türkiye Artık Eski Türkiye Değil

Sivil Toplum Hareketi Başkanı Mustafa Sağlam, açıklamasında “Bu millet bir defa daha kahpe bir oyun ile sadakat sınavından geçirildi. Bir kez daha gördük ki, Türkiye artık eski Türkiye değil” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2016 12:35
Türkiye Artık Eski Türkiye Değil

Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam, yaptığı açıklamada “15 Temmuz gecesi ülkemiz üzerinde oynan oyunların en net ve en büyük hamlelerinden biri gerçekleştirildi. Bu bir darbe girişimiydi! Kendisine “Yurtta Sulh Konseyi” adını vermiş bir avuç çapulcunun son çırpınışından öteye gidemezdi, gidemedi de… Bu millet bir defa daha kahpe bir oyun ile sadakat sınavından geçirildi. Bu sınav ile Türk milleti toprağına ve kendi iradesi ile seçtiklerine nasıl sahip çıkabileceğini tüm dünyanın gözleri önünde sergiledi. Bu necip Millet kendi iradesi ile gönülden yapılan çağrı üzerine tam 15 dakika içerisinde meydanlara indi. Ve sadece kendi vatanına değil bir ümmete sahip çıktığını fiilen göstermiş oldu. Biliyoruz ki tüm ümmet pür dikkat gözlerini ve gönüllerini Türkiye´ye çevirmiştir. Zira bu girişim sadece bu ülkeye yapılamak isten bir darbe değildi. Bizler yüreğimizden kopan ses ile bir daha haykırıyoruz; Madem siz bize güvendiniz ve umut bağladınız ve gönlünüzün yüzünü bize çevirdiniz bu bizler için başımız üzerinde taşıyacağımız bir değil binlerce canımız olsa feda edeceğimiz bir görevdir. Vatana sahip çıkmanın imandan olduğunu bilerek ve sizlerin de teveccühü ile bu davadan vazgeçmek şöyle dursun bu saatten sonra Reis-i Cumhurumuzun da ifade ettiği gibi bizler kefenimizi giyerek bu yolda daha büyük bir şevk ve kararlılık ile yürüyeceğiz. Bu böyle biline… Bu meşum planları kurgulayan ve buna TSK´mızı alet edenlere sesleniyoruz. Orası peygamber ocağıdır ve sinesinde saklanıp kendine ihanet edeni böyle kusar ve milletin önüne salar. Devletin uçağı, tankı ve silahlarıyla hukuksuz ve vicdansız bir şekilde sivil halk üzerine kötü amaçlı bu darbe girişimi Türkiye´nin geçmişinde yaşanmış darbelerden referans ile yapıldığı aşikardır. Devletimizin derhal bütün yetkilerini kullanarak gerekli cezalandırmaların en ağır bir şekilde hayata geçirilmesini Sivil Toplum Hareketi olarak talep ediyoruz. Cümle alem bilsin ki; Allah´ın kudreti ile güçlenen ve ardına ümmeti alan bu milleti, yine Allah´ın izniyle kimse ayaklarının altına alarak ezemeyecektir. Cenab-ı Hakkın ve necip milletimizin huzurunda yemin olsun ki bizler canımızı bu uğurda feda etmeye hem de tek bir emir ile feda etmeye her daim hazır ve nazırız. Gün itibari ile Türkiye eski Türkiye değildir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum