Türkiye Atatürkçü Düşünceden Uzaklaştırılıyor

İlki Isparta’da geçekleştirilen Atatürkçü Düşünce Okulu bölge programları Cumartesi günü başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2015 21:26
Türkiye Atatürkçü Düşünceden Uzaklaştırılıyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen Atatürkçü Düşünce Okulu bölge programlarının ilki Isparta’da yapılıyor.

Program 14-15 ve 21-22 Mart tarihlerinde Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılacak. Toplamda dört gün sürecek eğitim programının açılışı cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirildi.

Programa; Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Onun yerine Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık katılırken, Programda Anıl Çeçen, Nejdet Pamir, Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Dr. Halil Özcan da yerini aldı.



Program ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık açış konuşmasıyla başladı. Altınışık, konuşmasında siyasetin öneminden bahsetti. Daha sonra Atatürk ilkelerine sahip çıkılması gerektiği üzerinde duran Altınışık, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun Atatürkçü düşünceden uzaklaştığını ileri sürdü. Altınışık ayrıca 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin öneminden bahsetti. Altınışık'ın konuşmasının ardından ders başladı.

Program kapsamında alanında uzman kadro ile toplamda 31 ders yapılacak. Katılımcılara katılım belgesi verilecek. Programa Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Anıl Çeçen, Uluç Gürkan gibi çok sayıda bilim ve düşün insanı da eğitim verecek.



Kaynak:Haber Kaynağı