Türkiye Bu Olayı Konuşuyor: Tecavüz mü? Cinayet mi?

Müge Anlı'nın sunduğu canlı yayına başı kesilen Nurettin Gider'in eşi Kezban Gider olayın boyutunu değiştiren açıklamalarda bulund

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2012 10:20
Türkiye Bu Olayı Konuşuyor: Tecavüz mü? Cinayet mi?

Isparta Yalvaç Koruyaka kasabasında meydana gelen cinayet vakası her geçen gün değişik gündemlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Müge Anlı'nın canlı yayanında soruları yanıtlayan Kezban Gider, "eşimin başı tecavüz olayından dolayı kesildiğini ve N. Y'nin kestiğine de inanmıyorum. Bunun cinayet olduğuna inanıyorum. Bütün kasabalı yaşanan ilişki biliyordu. Artık yaşanan ilişki başka boyutlara taşınmaya başlamıştı. Kasabalı kendi aralarında iddialara girmeye bile başlamıştı. 3 güne öldürülür, 5 güne öldürülür, diye. Eşim bana her şeyden bahsediyordu. Yaklaşık 3 senedir birliktelikleri vardı. Ama eşimi çok sevdiğim için bazı şeylere göz yumuyordum. Taki N.Y'nin hamile olduğunu öğrene kadar. Kasabada olay dilden dile yayılmış durumdaydı. N.Y'nin akrabaları kinlenmeye başlamışlardı.

Kötü bir şeyin yaşanacağını biliyordum Olay günü saat 17:00'da eşim dışarı çıkmak istedi. Bende gitmemesini istedim. Sen ahırda hayvanlara bak ben hemen döneceğim diyerek evden gitti. 15 yaşında ki oğlum eşimi kahvehane yanında arkadaşı ile konuştuğunu görüp gelip bana anlattı. Oğlum yaklaşık 40 dakika sonra tekrar internete gitmek için evden çıktı. Giderken babasına baktığında köy meydanında ve etrafta görememiş. Saat 21.30 civarında eşimin başının kesilerek meydana atıldığından haberdar olduk. Eşimin başını keserek köy meydanına getiren N. Y çok soğuk kanlı bir halde çuval içerisindeki kelleyi atıp geriye dönüp gittiğini söylediler. Basında yer alan namusumu temizledim. Alın tecavüzcünün kafası gibi hiçbir cümle kullanmamış.

Başına kendim sıkardım Yaklaşık 3 yıldır süren birliktelik ne odluda kelle kesmeye kadar gitti anlamış değilim. Yıllar önce kocamın beni aldattığını gözlerimle gördüm. Ama eşimi kaybetmemek için sustum. Eşimin elinde fotoğrafları vardı, şimdi bunlar hep savcılıkta. O fotoğraflarda N.Y'nin hiç üzgün tecavüz edilmiş bir hali yoktu. Tam tersine hep gülerken gördüm. Şuna Allah şahit eşim kardeşimin gelinine gerçekten tecavüz etmiş olsaydı, ormanda bahçe orda burada zorla yapmış olsaydı, anlının ortasından onu ben vururdum. Ama karşılıklı yaşanan bir ilişkiydi bu yüzden eşimim kaybetmemek için ben sustum. Eşim zorla yapmış olsaydı, kelle koparmaya cesareti olan bir kişi şimdiye kadar neden emniyete jandarmaya giderek olayı anlatmadı. Ben inanmıyorum eşimi N.Y'nin öldürdüğüne bunun içinde cinayet olayının olduğuna inanıyorum" dedi.

Eşimin emanetidir Her defasında eşini çok sevdiğini belirten Kezban Gider, DNA'nın ardından N. Karnında bebeği sahip çıkmaya hazır olduğunu belirterek canlı yayında şu görüşlere yer verdi. "eşimin başını köy meydanına getirerek atan N. Y'nin karnında ki çocuğu da eşim gibi öldürmek istediler. O bana eşimden kalan son armağandır. Kendi çocuklarımdan üstün bir şekilde sevgiyle bakmaya hazırım. Onu da doğurmamak aldırıp yaşamına son vermek için elinden geleni yaptılar. DNA tespitinden sonra eşime ait olduğunu bileyim üstlenmeye hazırım." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum