Türkiye Kupası Beşiktaş'ın

Kayseri'de 2011 Ziraat Türkiye Kupası penaltılarla sahibini buldu.. Q7 ile öne geçen Kara Kartal geriye düştüğü maçı uzatmaya götürdü, penaltılarda klasını konuşturdu, Avrupa'ya kanatlandı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2011 02:40
Türkiye Kupası Beşiktaş'ın

Türkiye Kupası finali nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Uzatmalara giden karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Penaltılar sonucunda kupanın sahibi Beşiktaş oldu. Beşiktaş, kupayı kaldırırken, ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkını da kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golleri 53. dakikada penaltıdan İbrahim Akın ve 68. dakikada Gökhan Ünal'dan gelirken, Beşiktaş'ın golleri 33. dakikada Quaresma ve 78. dakikada Sivok'tan geldi.

Belediye'de Cihan ve Metin Depe penaltı atışlarından yararlanamazken, Beşiktaş'ta Hilbert penaltıyı kaçıran isim oldu. Penaltılar sonucunda rakibine üstünlük sağlayan Beşiktaş, Türkiye Kupasını havaya kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.