Türkiye Şehitlerini Uğurladı

Türkiye Şehitlerini Uğurladı. Tunceli'de şehit düşen 3 asker son yolculuklarına gözyaşlarıyla uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2012 12:01
Türkiye Şehitlerini Uğurladı

Türkiye Şehitlerini Uğurladı. Tunceli'de şehit düşen 3 asker son yolculuklarına gözyaşlarıyla uğurlandı.

Türkiye bir kez daha şehitlerine ağladı. Vatanı için gözünü kırpmadan canını feda eden 3 kahraman  Ankara, İzmir ve Hakkari'de son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit Er Mehmet Coşkun Kılıç Ankara'da Toprağa Verildi. Acının adreslerinden biri Başkent Ankara'ydı. Şehit Er Mehmet Coşkun Kılıç'ın cenazesi ilk olarak babaevine getirildi.

Yenimahalle Şentepe'deki evin önü şehidi karşılamak için gelenlerle doldu taştı. Nişanlısı boynundaki ay yıldızlı fularla şehidi karşıladı.

Baba Satılmış Kılıç ile anne Fatma Kılıç yakınlarının desteğiyle ayakta durdu. Şehit Mehmet Coşkun Kılıç'ın cenaze namazı Kocatepe Camii'nde kılındı.

Cenazeye Üst Düzey Katılım; Törene Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

İzmir Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Yıldırım Akbulut'a Ağladı. Şehit Mehmet Coşkun Kılıç, Cebeci Şehitliği'ne defnedildi. Gurur ve gözyaşının bir diğer adresi ise İzmir'di.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Yıldırım Akbulut için Bergama Yeni Cami'de tören düzenlendi.

Törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katıldı. Dualar edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Şehidin 10 aylık oğlu Barlas Akbulut da babasını son yolculuğuna uğurlamak için oradaydı. Şehidin cenazesi, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Tepeköy mezarlığında toprağa verildi. Şehit Jandarma Er İlhan Zerender Hakkari'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari de şehidine ağladı. Şehit Jandarma Er İlhan Zerender'in naaşı helikopterle Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar karakoluna getirildi. Oradan da Derecik mevkiindeki Geçişli köyüne götürüldü. Hakkarililer şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Şehit Er ilhan Zerender kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.