Türkiye ve Isparta MHP ile Yürüyecek

Seçimlerin son virajında ‘Bizimle Yürü Türkiye’ sloganıyla seçime giren MHP’ye Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emin Pınar’dan açık destek geldi.

Yayınlanma:
Türkiye ve Isparta MHP ile Yürüyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili adayları Nuri Okutan, Ziya Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş ile parti teşkilatı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emin Pınar, Türkiye’nin ve Isparta’nın MHP ile yürüyeceğini söyledi.

Pınar açıklamalarında “Ben Ankara’da şubelerden sonra Genel Başkan Yardımcısı olmamın sebebiyle hemen hemen seçim nedeniyle birçok illeri gezdik. Mevcut iktidarda bir çözülme var. Bu 7 Haziran'da sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Bugün isminde adalet olan ama zulmün kol gezdiği kalkınmasının 'k'sinin yolsuzluğa dönüştüğü, P olan partinin partizanlığa dönüştüğü, Türkiye açık hava hastanesine dönüştüren sıfır sorun ile gelip sırf sorun olan mevcut iktidarın inşallah son günü olacağını düşünüyorum. Şimdi gaziler şehitlerin arkadaşıyız. Gerçekten şu an Türkiye bir yol ayrımındadır. Ya kavga bölünmeye ya da birlik beraberlik, özgürlüğe adım atacaklar. MHP ülkenin emniyet sibobudur. Mutlaka ve mutlaka mecliste olması gerekir. Biz ülkemizi ve milletimizi seviyoruz. İnşallah Türkiye ve Isparta MHP ile birlikte yürüyecek. Türkiye, dünyada hak ettiği yere gelecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.