Türkiye Yıldızlar Tekvando Turnuvası

Espiyeli tekvandocular, Isparta'da düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'na katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2011 15:17
Türkiye Yıldızlar Tekvando Turnuvası

Espiyeli tekvandocular, Isparta'da düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'na katılacak.

Antrenör Ahmet Mollahüseyinoğlu, yaptığı açıklamada, geçen ay yapılan Giresun Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda Espiye Süleyman Demirel İlköğretim Okulu ile Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencileri Kübra Mollahüseyinoğlu, Saime Senanur Kahyaoğlu ile Özkan Demir'in birinci olarak Giresun'u temsil etme hakkı kazandığını hatırlattı.

Isparta'da, 8-12 Mart günlerinde düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Mollahüseyinoğlu, şunları söyledi: "Türkiye şampiyonalarında derece elde edebilmek için bir sporcunun en az yedi yıl deneyimi olması gerekir. Bizim sporcularımız iki seneyi yeni doldurmuşlardır. Bizim için bu maçlar gelecek için tecrübe ve Espiye ilçesi olarak varlığımızı ortaya koymak açısından önemlidir. Türkiye şampiyonası sporcularımın tecrübesini artırarak hedeflerini yükseltmelerini sağlayacaktır. Bizlere bu şampiyonaya katılmamıza vesile olan ve her zaman desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.