Türkiye'de Bir Tek Milli Parti Kalmıştır

MHP 24 Ağustos'ta Konya'da yapacağı miting ile ilgili illerde de yoğun bir çalışma başlattı. Isparta'ya gelen MHP kurmayları, gündeme dair de çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 15:19
Türkiye'de Bir Tek Milli Parti Kalmıştır

MHP 24 Ağustos'ta Konya'da yapacağı miting ile ilgili illerde de yoğun bir çalışma başlattı. Isparta'ya gelen MHP kurmayları, gündeme dair de çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Teras Park'ta bir gazetecilerle bir araya gelen MHP heyeti, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

17 AĞUSTOS'U UNUTMADILAR
MHP İl Başkanı İsa Yalçın, "Bugün 17 Ağustos. toplantıya başlamadan önce. 17 Ağustos 1999 tarihinde ülkemiz büyük bir felaket yaşamıştı. Bu münasabetten dolayı hakkın rahmetine kavuşmuş herkese Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu güne kadar o acıları çeken değerli milletimize de Sabırlar diliyoruz.

KATILAMASALAR BİLE ÖNEMİNİ ANLATACAĞIZ
Bugün genel merkezimizin tertip etmiş olduğu 24 Ağustos tarihinde inşallah milli değerleri korumak ve yaşatmak anlamında ülkemizin bulunmuş olduğu şu durumda ihanet çemberinin iyice daraldığı noktada, Türk Milletini bir kaosa sürüklemeden Türk Milletini sokaklara dökmeden meydanlarda demokratik hakkımızı kullanmak anlamında bundan önce 4. tertip ettiğimiz ve 5. olarak Konya ilimizde düzenlenecek olan Türkçe konulu mitingimizi gerçekleştireceğiz. Bu anlamda genel merkezimizden gelen yöneticilerimizle birlikte bugün gezebildiğimiz kadar Isparta'da ilçelirimizi dolaşıp en azından bu mitinge teşrif etmeseler bile bu mitingin ne anlama geldiğini, bu mitingle Türk Milleti'nin demokratik haklarını o meydanda ortaya koyarak milli değerlere nasıl çıkacağı konusunda da bir takım çalışmalar yapacağız. bu anlamda burayagelerek bizlere destek veren Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

30 AĞUSTOS'A DAVET
Ayrıca ilimizde bu ay içerisinde ikinci bir organizasyonumuzda gerçekleşecek. 29 Mart 2009 tarihinden itibaren kazanmış olduğumuz belediyelerde özellikle il merkezinde büyük gayretlerle yapıan çalışmalar sonucunda zaman zaman tamamlananlar açılmıştı ama büyük projelerimizin sonuçlarını da inşallah 30 Ağustos tarihinde Saygıdeğer Genel Başkanımızın da teşrifleri ile buraya gelerek bunların açılışlarını yapacağız. bu anlamda bu organizasynunyapılmasıyla alaklı sizlerin aracılığı ile herkesi davet ediyorum.

SEÇİM TAKVİMİ NETLEŞTİ
MHP 2014 30 Mart tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimleri ile ilgili. Seçim takviminde netleşmiş durumda. Bu takvim ile alakalı ilçe başkanlarımızla Genel Başkanımızın genelgeleri doğrultusunda nasıl bir seçim çalışması yapılacağı konusunda çalışmalar yapıp karar alacağız. Yerel seçimlerde ayrım yapmaksızın aday adayı olacakların görevlerinden 1 Eylül tarihi itibariyle ayrılmaları gerektiği en geç 9 eylül tarihine kadar aday adaylık başvurularını yapmaları konusunda Genel Başkanımızın genelgeleri doğrultusunda bir çalışma yapacağız. Bu amaçlı toplanmış bulunuyoruz" dedi.

ISPARTA'YI YAKINDAN TANIYORUZ
MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ta konuşmasında "Biz Ispata'yı yakından tanıyoruz ve takih ediyoruz. Çünkü Isparta'da yerelde belediyebaşkanımız Sayın Yusuf Zİya Günyadın'ın faaliyetleri ve ülke genelinde de Milletvekillimizi Süleyman Nevzat Korkmaz'ın TBMM'deki çabaları gayretleri ve Isparta adına yaptıkları, Isparta'yı hembizlere hem de Türkiye'ye yakından tatınttı ve ve tanıtmaya devam ediyor. Bu vesile ile her iki arkadaşıma ve beraber çalıştığı teşkilat arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

11 YILDIR TÜRKİYE KAYBETTİ

Son 11 yıla yakın dönem AKP İktidarını tek başına Türkiye'yi yönettiği ama yönetirkende Türkiye'den bir çok şeyi kaybettiği bir dönem olmuştur. Yani Türkiye'nin bir çok milli ve manevi değerleri çalınmıyş, gençlerimizin hayalleri,umutları yok edilmiş, yargı başta olmak üzere medya başta olmak üzere devletin adına hizmet edecek olan bir çok kurum ve kuruluş maalesef siyasi baskı ile gerçek anlamda göreveni yerine getirememiş olmuştur.

ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ
Milletimizin Cumhuriyet tarini boyunca vermiş olduğu vergiler ile yapılan hangi değeri varsa 80 yıla yakın dönemde hangi hükümetler döneminde birer çivi çakılarak elde edilmiş devlet adına hangi kurum ve kuruluş varsa maalesef son 11 yılda bu bunların tamamı sözde özelleştirme adına devletin ve milletin elinden alınmış AKP yandaşlarına maalesef peşkeş çekilmiştir.

VATAN TOPRAKLARI YABANCILARA SATILDI
Isparta'da bunun örnekleri çoktur. Ama Türkiye geneline baktığımız zaman gerçekten iktidar partisi döneminde tüm Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan özelleştirmelerin yaklaşık yüzde 95'i gerçekleştirilmiş, yine yaklaşık 893 milyon metrekare arazı Türkiye toprağı yabancılara satılmış, bununda yüzde 95'ten fazlası AKP iktidarı döneminde gerçekleşmiştir. Yani vatan farkında olmadan alttan alta satılıyor, parçalanıyor bölünme aşamasına getiriliyor o nedenle MHP bu bölgeselmitingleri çok önemsiyor. Konya'da yapılacak olan mitingde bu anlamda çok önem arzeden bir miting.

TERÖRİST BAŞI TALİMATLAR YAĞDIRIYOR
Özellikle son bir kaç aydır PKK terör örgütünün ele bşaı, terörist başı İmralı'da yatan canisi başta olmak üzere, Kandil'deki ve diğer uluslararası güçlerin desteklediği başka organizasyonlardakiliderleri aracılığı ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne verdiği mesajlar milletimizi ciddi anlamda rahatsız etmeşe başlamıştır. Kandil'den ve İmralı'dan gelen mesajlar iyi değerlendirildiğinde ve iyi okunduğunda Türkiye'nin geldiği noktanın ne olduğunu da çok iyi anlayabiliriz.

AKP TERÖRE DÜZ ÇÖKMÜŞTÜR
Bu mesajlar AKP hükümetini diz çöktürmüş ve terör örgütü ne derse ertesi acaba bunun nasıl susturabiliriz Türkiye'de yaklaşan yerelseçimler öncesi bu terör örgütünün sesini nasıl kıstırarak milletimizi bir kez daha kandırabilirizin çabasına Hükümet yetkililerinin girdiğini görürüz.
Meclis açılır açılımza Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nin gündemine getirelecek dosyaların içerisinde Türkiye'ninyasal ve anayasalbazda nasıl bölüneceğini gösterecek yasalar gelmektedir.b Terör örgütünün liderleri daha önce bize verdiği sözler için son şansınız diye Sayın Başbakanı uyarmaktadır. Bunun içinde 15 Eylül'e kadar vaktiniz var diyorlar. Biz meclis çalışmaları içinde ifade ettik. Ramazan'da olsa acil bekleyen milletimizin sorunlarının çözümünü amaçlayan kanunları çıkarmaktır,Meclisi devam ettirelirim dedik. Ama hükümet kanadı yeterdedi. Şimdi,anayasa değişiklikleri ve PKK terör örgütünün talepleri ile gündeme gelen konuların meclisyünseyinde gündeme getirilmesi için meclisin erken çalıştırılması konuşulmaya başlanmıştır.

AKP GENÇLERİN HAYALLERİNİ ÇALDI
Aziz milletimize sesleniyoruz. Bugüne kadar Helal süt emmiş, her Türk vatandaşının bu talepler karşısında inanıyorum ki en demokratik hakkı olan seçim sandığı başına gitme ve oy kullanma hkkını önce yerelseçimlerde arkasından 2015 yıınhda yapılacak genel seçimlerde mutlaka değerlendirmelidir ve bu yapılanlara dur demelidir diyoruz.
Çünkü AKP Hükümetleri bu güne kadar gençlerimizinhayallerini çaldı. ÖSYM aracılığı ile yapılan sınavlarda soruları çaldı, geleceğini çaldı. PKK terör örgütü ve yandaşlarına bu soruları sızdırdı. Bunları bu ülkenin cumhuriyet başsavcısı ve yardımcısı düzeyinde en yetkili ağızlardan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı açıklamalarına rağmen bugüne kadar hırsızları bu hükümet yakalayamadı.

PKK'LILAR HÜKÜMET ELİYLE KURUMLARA YERLEŞTİRİLDİ
En son ÖSYM başkanının elinde bulunan 2012 KPSS orjina kopsayı bazı illerde sınav öncesi satıldı, gelirler PKK'ya gitti. Bazı iller Cumhuriyet Tarihi boyunca bu tür sınavlarda en başarılı dönemini yaşadı. Ne zaman AKP Hükemetleri döneminde 2012 KPSS ile. Dolayısıyla bu sınav sonuçlarına göre bugün Isparta'da Kütahya'da, Çanakkale'de Mardin'de, İstanbul'da, Diyarbakır'ad devlet memurları olan PKK yandaşlarının içimize AKP Hükümetleri eli ile yerleştirildiğini unutmayalım.

TÜM İLLER TEHDİT ALTINDA
Bi gün bir yerlerden düğmeye basma zamanı geldiğinde artık sadece Güneydoğu illeri değil Türkiye'nin tüm illeri PKK'nın tehditi ile karşı karşıya kalacaktır bu da bugüne kadar AKP Hümütleti eli ile yapılmıştır ve yapılmaya devam etmektedir.

MHP'YE KATILIN ÇAĞRISI
Ispartalı hemşerilerimizin bugüne kadar partimize ve partimiz adına buralarda siyaset yapan yörel yöneticilerimize verdiği destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bu desteklerin artacağı inancıyla kendilerini MHP çatısı altında siyaset yapmaya. siyaset yapanlara destek olmaya davet ediyoruz.

TÜRKİYE'NİN MİLLİ PARTİSİ
Artık Türkiye'nin tek bir milli partisi kalmıştır. O'da MHP'dir. Ben anadolunun gerçek insanıyımı. Anamdan helal süt emdim diyen her vatandaşımızın siyaset yapabileceği ve anlının akıyla kendini tanıtabileceğ i tek yer MHP olmuştur" ifadelerini kullandı.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum