Türkiye’de Örnek Olacak

Türkiye’de Örnek Olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2015 12:01
Türkiye’de Örnek Olacak

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından yeni alınan ve üniversite hattında çalışacak olan körüklü obüsü hizmete sundu.

Kooperatif yerleşkesinde gerçekleşen törende konuşan SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, “Başkanımızın bizlere verdiği şevk ve cesaretle arkadaşlarımızla istişare ederek bu tür araçların alınmasını sağladık” derken, Başkan Günaydın’da, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Kısa zaman içerisinde bizim işletmemizde Türkiye’de örnek bir işletme olacak. Bu yeni aracımızın da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Özellikle üniversite öğrencilerinin ulaşımını daha da rahatlatmak amacıyla alınan ve Isparta’ya getirilen son teknoloji ürünü körüklü otobüs düzenlenen törenle hizmete sunuldu. SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, “Bu araçlarımız teknolojinin son ürünü araçlarımız. Engelli ulaşımına uygun araçlarımızı Isparta’mıza kazandırmak için yola çıktık. Başkanımızın bize verdiği şevkle bizde arkadaşlarla istişare ederek bu tür araçların alınması noktasında gayret içerisine girdik. Isparta ölçekli diğer illerde böyle bir körüklü araç alınmış değil. Biz her yıl başkanımıza bir körüklü araç alacağız diye söz vermiştik. 2015 yılı içinde bir tanesi daha geldi, bu yıl ağustos ayı içerisinde de bir tane daha körüklü otobüs alacağız. Isparta halkımıza ve üniversite öğrencilerimize rahat ulaşım sağlamak adına alındı. Bu alımlar devam edecek. 30 adet daha aracımızı değiştireceğiz. Şu anda 65 adet 2013-2014 model araç aldık. 2016 yılına kadar araçlarımızın tamamını sıfırlayacağız. Isparta halkımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yeni alınan araç için yapılan kurban kesiminin ardından körüklü otobüs Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından hizmete sunuldu. Başkan Günaydın, bugün güzel bir olaya daha tanıklık ettiklerini söyleyerek, “Halk otobüsleri işletmemiz aynı araçtan geçen yıl üniversite hattımız için bir tane almış ve üniversite ulaşımını biraz rahatlatmıştık. Bu sene bu konuyu biraz daha çözelim ve üniversite hattımızın daha da rahatlatılmasını hedefledik. Bir araç daha alınacak, bu aracımızda geldiğinde üniversitemiz için kesin çözüm olacak. Otobüs işletmemiz duyarlı çalışıyor ve tüm imkânlarını değerlendiriyorlar. Bundan dolayı kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu aracımız teknik yönleri açısından oldukça ileri bir teknolojiye sahip. Bu araçlarımız uzun süre hizmet edebilecek dayanıklılığa sahip. Gayret içerisinde bulunan kooperatif başkanımız başta olmak üzere tüm arkadaşlara birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Kısa bir süre sonrada bizim işletmemiz Türkiye’de de örnek olacak. Yeni aracımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum