Türkiye’nin En İyileri Arasında 2 Ispartalı

Türkiye’nin En İyileri Arasında 2 Ispartalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2015 10:40
Türkiye’nin En İyileri Arasında 2 Ispartalı

BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisi tarafından Türkiye’nin en iyi Et ve Balık Restaurantları seçildi. Buna göre Et ürünleri kategorisinde işletmeciliğini Hüseyin Açıkalın’ın yaptığı Kebapçı Kadir ilk 20’de yer aldı. Yine en iyi balık restaurantı kategorisinde hemşerimiz Atakan Yazgan’ın sahibi olduğu ve merkezi İstanbul’da bulunan Doğa Balık Akart Restaurant ilk 20’ye girdi.

Isparta, Kebapçı Kadir ile birlikte birkez daha en iyiler arasında yer aldı. Ülke genelinde bulunan binlerce et restaurantı arasında ilk 20’ye giren Kebapçı Kadir, müşterilerinin ve misafirlerinin gururu oldu. BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisinin 2014 yılı ödülleri geçtiğimiz hafta sahiplerini buldu. 20 Et ve 20 Balık Restaurantının belirlendiği organizasyonda Ispartalı İşadamı Hüseyin Açıkalın’ın Kebapçı Kadir’i ve Ispartalı İşadamı Atakan Yazgan’ın İstanbul’da bulunan Doğa Balık Akart Restaurant’ı kendi kategorilerinde ilk 20’nin içerisine girerek büyük bir başarıya imza attı.

ISPARTA ADINA ÇOK MUTLUYUZ
Aldıkları ödül hakkında Isparta kamuoyuna açıklamada bulunan Kebapçı Kadir sahibi Hüseyin Açıkalın şu bilgileri paylaştı; “BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisi tarafından 2014 yılının en iyi et ve balık restaurantları belirlendi. Böyle bir organizasyonun yapıldığından haberim yoktu. Telefon ile ulaşıldığımda Türkiye’nin en iyi 20 et restaurantı arasına girdiğimi öğrendim. Balık restaurantı kategorisinde de ilk 20’ye Ispartamızın yakından tanıdığı değerli İşadamı Atakan Yazgan’ın sahibi olduğu Doğa Balık Akart Restaurant girdi. Atakan Bey ile birlikte ödülümüz aldık. Türkiye’nin en ünlü firmalarını geride bırakarak bu ödülü almak benim için bir gurur. Ülke genelinde hemen hemen her ilde şubeleri ve restaurantları olan firmaları geride bırakarak Isparta’nın markası Kebapçı Kadir’in ilk 20’ye girmesi onur verici bir olay. Bize bu ödüle ülkenin tanınmış gurmeleri, yemek sektörünün marka isimleri ve en önemlisi de müşterilerimiz layık gördü. Yani haberimiz olmadan büyük bir imtihandan geçmişiz. Bizim için ilimizin reklamının da yapılması çok büyük bir ödül. Ayrıca Atakan Yazgan Bey’in Balık Restaurantı’da Türkiye’nin en iyi 20 balık restaurantı içerisinde yer alıyor. Kendilerini de kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum