Türkiye’nin En Temiz 2. Kenti Seçilen Eğirdir’e bu yakışmıyor

Türkiye’nin en temiz 2. kenti seçilen Eğirdir Belediyesinin Göktaş Mahallesine uğramayı bırakın çöpleri bile 1 haftada ancak aldıkları ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2012 16:45
Türkiye’nin En Temiz 2. Kenti Seçilen Eğirdir’e bu yakışmıyor

Türkiye’nin 2. En Temiz kenti seçilen ve ödül alan Eğirdir’e bu yakışmıyor. Bugün kısa bir süre önce Göktaş Mahallesi Muhtarı Muhterem UÇAR’ın ailesine başsağlığı ziyareti yaptığımız sırada merhum muhtarın evinin hemen 150 metre ilerisinde yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi rezalet görüntüleri ile karşılaştık.

Göktaş Mahallesi sakinleri çöp arabasının haftada bazen 1 bazen ise 2 defa köye uğradığını ve mahallenin çocuklarının pislik içerisinde hastalığa yakalanma derecesine geldiklerini belirttiler.

Muhabirimizin fotoğraf aldığı esnada toplanan çocuklar ise Eğirdir Belediyesinden çocuk parkı istediklerini, oynayacakları hiçbir mekanın olmadığını söylediler.
Yolları bozuk, çöpleri alınmayan, kanalizasyonu olmayan, çocuklarının bile oynayacağı bir parkı bulunmayan Göktaş Mahallesi ne yazıkki Türkiye’nin en temiz kenti seçilen Eğirdir Belediyesine bağlı bir mahalle. Ne yazıkki kanalizasyonu olmayan Göktaş’ın lağım akıntıları Göktaş sahilinden Eğirdir Gölü’ne akıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.