Türkiyenin Gelişmesi Engelleniyor

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, Yenişarbdemli'de düzenlenen tanışma toplantısında partililerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2011 10:44
Türkiyenin Gelişmesi Engelleniyor

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, Türkiye'nin büyümek için çaba sarf ederken bazı kesimlerce önünün kesilmeye çalışıldığını belirterek, ''Mısır'da, Cezayir'de, Libya'da yapılan operasyonlar kimin eseri? Biz bu ülkelerle vizeyi kaldırmışken birileri buraları bombaladı. Bu Türkiye'nin zenginleşmesine atılmış bir mermidir'' dedi.

Kolukırık, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir kez daha Ak Parti kadrolarına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, ''Hepiniz biliyoruz ki, çevresinde lider, toplumuyla kucaklaşmış bir Türkiye var. 81 ilin 80'inde milletvekili çıkarmış, Türk, Kürt, Laz, Roman hiç bir kesimde ayrım yapmayan, bütünleştiren bir Ak Parti var. Türkiye'nin istikrarı için bir kez daha bizlere ihtiyaç var'' diye konuştu.

Türkiye'nin itibarını koruyan, yoksulun yanında ve yolsuzluğun önüne geçen bir siyasi hareketin temsilcileri olarak, ne kadar gurur duyulsa az olacağını kaydeden Kolukırık, vatandaşların seçim sürecinde gönül verdikleri partilerin ne olduğu hakkında bir kez daha çok iyi değerlendirmede bulunmaları gerektiğini söyledi.

Kolukırık, bazı kesimlerin Türkiye'nin istikrarını zedelemek için Ak Parti'ye saldırdıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi: ''Türkiye büyümek için çaba sarf ederken önünü kesmeye çalıştılar. Mısır'da, Cezayir'de, Libya'da yapılan operasyonlar kimin eseri? Biz bu ülkeler ile vizeyi kaldırmışken birileri buraları bombaladı. Bu Türkiye'nin zenginleşmesine atılmış bir mermidir. 20 binin üzerinde işçimiz Libya'dan geri dönmek zorunda kaldı. Rakamlarla anlatacak olursak Libya'daki ihracatımız yüzde 89 düştü'' dedi.

Ak Parti'nin Türkiye'yi yönetme konusunda projelerinin hazır olduğunu anlatan Kolukırık, konuşmasına şöyle devam etti: ''Bizler bu süreçte Türkiye'nin doğusundan batısına kadar her kesimini kucaklayarak, güçlü ve büyük bir Türkiye için adım atmak zorundayız. Neden diyecek olursak yüzyıl öncesine baktığımızda, Bosna Herkes, Bakü ve Yemen'in yüzü İstanbul'a bakıyordu. Bizler, bir merhamet ve sevgi medeniyetinin çocuklarıyız. Böyle bir süreçte, önümüzdeki seçimlerin Türkiye tarihindeki en önemli seçimlerden birisi olduğunu bir kez daha düşünmemiz gerekiyor. Bizler, demokrasi, adalet, eşitlik diyorsak, bunu herkes için deneyeceğiz'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum