Türkiye'nin Kaderi İçin Önemlidir

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Belediye Başkanı ve MH Adayı Günaydın'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapmak üzere Isparta'ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2014 10:19
Türkiye'nin Kaderi İçin Önemlidir

Antalya’nın Alanya ilçesindeki programının ardından Isparta’ya gelen Vural, Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın İstanbul Caddesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yaptı.

Burada partilileri tarafından sevgili seli ile karşılanan Vural, daha sonra Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Günaydın, burada Vural’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Isparta'nın MHP ile bütünleşmesine devam ettiğini belirten Vural, "30 Mart seçimleri Türkiye'nin kaderi açısından önemli bir dönemeçte gerçekleşmektedir. 30 Mart sonrası gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri Türkiye'nin kaderini ve istikametini belirleyecektir. MHP olarak 30 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızdan 12 yıl boyunca AKP politikalarının muhasebesini yapmalarını ve verecekleri oylarla ve güçlendirecekleri iradeyle sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kaderi için önemli olduğunu belirten Vural, "'Biz Özerkliği ilan edeceğiz' diyenlere karşı 'Cumhuriyette kaçak inşaata izin vermeyeceğiz' demenin günüdür arkadaşlar. 30 Mart aynı zamanda 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrası rüşvet ve yolsuzluk hesabını sormaktan kaçanların sandıkta hesap verme günü olmalıdır. AKP'ye, CHP'ye oy vermiş değerli kardeşlerim hepinizi MHP'ye oy vermeye davet ediyorum. Herkesi Isparta'da Yusuf Ziya Günaydın'ı tekrar Belediye Başkanı yapmaya davet ediyorum" diye konuştu

MHP’li Vural, SKM'den sonra Belediye'ye oradan da karayolu ile MHP İlçe Belediye Başkan Adayı Yrd.Doç.Dr. Ertuğrul Bayer’in seçim irtibat bürosu açılışına yapmak üzere Eğirdir’e gitti.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum