Türkiye'nin Temiz Eller Operasyonu'na İhtiyacı Var

Türkiye'nin Temiz Eller Operasyonu'na İhtiyacı Var

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2021 09:02
Türkiye'nin Temiz Eller Operasyonu'na İhtiyacı Var

Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, "Türkiye'nin temiz eller operasyonuna ihtiyacı var.  Biz, o temiz eller operasyonunu yapacağız. Altında kim kalırsa kalsın, altında Memleket Partisi kalırsa o da kalsın. Hangi bakan, hangi savcı, hangi milletvekili bunun altında kalırsa kalsın. Bu olmadığı sürece bu memlekette huzur olmaz" dedi. 

Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, AK Parti ve muhalefet partilerine oy veren seçmenlere seslenerek, partisine destek vermeye çağırdı.

Türkiye’nin zor ve sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Yaltırak, “Türkiye’nin 81 ilinde il ve ilçe binalarını açıyoruz. Türkiye’nin temiz eller operasyonuna ihtiyacı var, tepeden tırnağa. Biz o temiz eller operasyonunu yapacağız.  Altında kim kalırsa kalsın. Altında Memleket Partisi de kalırsa o da kalsın. Hangi bakan, hangi savcı, hangi milletvekili bunun altında kalırsa kalsın. Bu olmadığı sürece bu memlekette huzur olmaz. Geçmişte hangi partiye oy verirse versin, biz kendimizi Cumhuriyetçi Demokrat bir parti olarak tanımlıyoruz. 

Göreceksiniz Allah’ın izni, milletin isteğiyle nasıl büyüyeceğimizi herkes görecek. Onun için Ispartalıları Memleket Partisi’ne destek olmaya çağırıyorum.

AK Parti’ye oy vermiş ama 19 yılın sonunda ‘yeter artık bunlar bu memlekete iyilik yapmıyorlar, iyi yönetmiyorlar’ diye vazgeçen kardeşlerim; sizin yeriniz Memleket Partisidir.

CHP’ye oy verenler, ‘Bu CHP, belediyeleri aldıktan sonra hiçbir sorunu çözmedi.’ Bu da AK Parti’ye benzemiş diyorsan senin de yerin Memleket Partisi.

HDP’ye oy veren kardeşlerim. ‘Bunlar hiçbir zaman büyümeyecek. Bunlar hiçbir zaman Türkiye Partisi olmayacak’ diyorsan senin de yerin Memleket Partisi.

MHP’ye oy veren kardeşlerim. ‘MHP Erdoğan’ın peşine takıldı. Ben bundan rahatsızım’ diyorsan senin de yerin Memleket Partisi.

Sandığa gitmeyen kardeşlerim, ‘Bu düzen değişmez’ deyip umutsuzluğa kapılan kardeşlerim senin de yerin Memleket Partisi.

8 – 10 YERDEN MAAŞ ALAN BÜROKRATLAR VAR
Bu düzeni değiştirip, Türkiye’yi barıştıracaklarını belirten Yaltırak, şöyle konuştu;  “Türkiye’yi büyüteceğiz ve adil bölüşeceğiz. Tamir falan etmeyeceğiz. Bu düzeni yıkacağız, adil, anlaşılır, paylaşılır, üretimden yana, haktan yana, adaletten yana, fakir- fukaradan yana bir düzen kuracağız. Bu ülkede kıvırmadan, eğmeden, bükmeden doğruları söylemek lazım. Bakın 8- 10 yerden maaş alan bürokratlar var.  Maaşı yetmiyormuş gibi, PTT’nin yönetim kurulundan da maaş alıyor. Kardeşim senin maaşın yetmiyorsa artıralım maaşını. Ne işin var senin PTT’de” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.