Türkiye'nin Yönetimine Talip Tek Parti: AK Parti'dir

Türkiye'nin Yönetimine Talip Tek Parti: AK Parti'dir

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2015 14:56
Türkiye'nin Yönetimine Talip Tek Parti: AK Parti'dir

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Türkiye'yi 1 Kasım seçimlerine götüren sürecin çok iyi analiz edilmesi gerektiğini söyledi.

Eski Isparta Milletvekili Av. Haydar Kemal Kurt, 1 Kasım seçimleri için çalışmalara hızlı başladı. Kurban Bayramı'nda tüm ilçelerin yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Adayı Kurt, Türkiye'de yönetime, hükümet olmaya talip tek partinin AK Parti olduğuna dikkat çeki.

Türkiye'yi 1 Kasım'a götüren sürecin iyi analiz edilmesi gerektiğini belirten Kurt, şöyle konuştu: "1 Kasım seçimlerine gelinen süreç şartlarını hep birlikte izledik. İnşallah 1 Kasım seçimleri kendisini hazırlayan sürecin işaret ettiği sıkıntıları giderecek ve milletin egemenliğini gerçekleştirecek sonuçla ülkenin güveni, istikrarı için vazgeçilmez olan tek başına iktidarı sağlar diye temenni ediyorum. Biz AK Parti olarak kurulduğumuz günde bugüne kadar milli iradenin belirleyeceği olacağı bir iktidarı, ortak akıl ile yönetilen bir ülkeyi, 76 milyonun memnun olduğu bir yönetimi talep ve teklif ederek siyaset yaptık.

Halkımızın bildiği gibi AK Parti olarak dünde kalmadık ve sürekli yarını, daha ileriyi bütün milletimiz için önererek, düşünerek hükümet ettik. Ülkemizde mevcut sorunların tamamı için gayretler gösterdik, hayal bile edilemeyecek hizmetleri ülke insanımıza sunduk. AK Parti iktidarlarıyla birlikte ülkemizde yönetime ilişkin sorunlar dışında hizmetler ile insanlar yüzleşti, kucaklaştı. AK Parti iktidarı ile daha önce hayal bile edilemeyecek birçok yatırım gerçekleşti.

AK Parti iktidarlarından memnun olmayan kesimlerin tamamı devlet ve millet iradesinin üzerinde vesayet diye tanımlayabileceğimiz bir takım güç mahfilleri. 1 Kasım’da tekrar seçime gidiyoruz. AK Parti olarak bizim 1 Kasım seçimleriyle alakalı milletimize taahhüdümüz yine milli iradenin çerçevesini çizdiği, milli iradenin yeşerttiği, milli iradenin tek güç kaynağı olduğu bir hükümet vaat ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum