Türkmeneline Türk'ün Elini Uzat

IŞİD Terör örgütünün hedefinde olan Irak Türkmenleri için Ülkü Ocakları tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2014 12:45
Türkmeneline Türk'ün Elini Uzat

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Irak’ta 2 milyona yakın Türkmen soydaşımız bulunmaktadır. Diğer etnik gruplar çeşitli mahfillerce himaye edilirken, soydaşlarımız ise yalnızlığa ve çaresizliğe mahkûm edilmiş durumdadır. Son günlerde Irak’ta soydaşlarımızın yaşadığı şehirler, IŞİD terör örgütü tarafından hedef alınmaktadır. Bugüne kadar meydana gelen olaylarda birçok soydaşımız canice katledilmiş ve bir kısmı da yaralanmıştır. Birçok soydaşımız evlerini, mallarını terk etmek zorunda kalmış ve güvenli bölgelere çekilmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey, soydaşlarımızın maruz kaldığı bu olumsuz şartları göz önünde bulundurarak “Sen de doyur, sen de giydir” temasıyla Türkmeneli için yardım kampanyası için tüm Türk Dünyasına çağrıda bulunmuştur” dedi.

Çapraz, “Isparta’mızda Isparta Ülkü Ocakları olarak yardım kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Isparta Merkez’de il ocak binası ve Belediye İşhanı Önüne açılacak stantımıza, ilçelerde ilçe temsilcilik binalarımıza yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Ayrıca 24 saat ulaşılabilecek olan kampanya koordinasyon merkezindeki arkadaşlarımız; Yavuz Varlı 05313815772, Alperen Deniz 05532139462, Ramazan Koç 05072801319 İle irtibata geçilebilecektir. Güller Diyarı Isparta’m zulme sessiz kalma. Sende giydir, Sende doyur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.