TUTAP Başkanı Fikret Yıldız Emrespor'a Başkan Oluyor

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Isparta’yı temsil edecek olan Emrespor’da önemli gelişmeler yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2012 12:06
TUTAP Başkanı Fikret  Yıldız Emrespor'a Başkan Oluyor

Geçtiğimiz cumartesi Isparta’nın yeni açılan Barida Otel’de yapılan basın toplantısında gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Kırmızı-şimşeklerde yönetim kuruluna takviyeler olacağı belirtildi. TUTAP (Türkiye Tanıtma Portalı Derneği Başkanı) Fikret Yıldız’ın başkanlığa getirileceği bildirirken mevcut başkan İsmail Çalışkan’ın ise asbaşkan olarak görev yapacağı bildirildi.

Ankara ve Isparta ekibinden 4’er kişilik yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde şekilleneceği belirtildi. Takımın avukatlığını ise Hüseyin Aslan’ın yapacağı bildirildi.

“HEDEF: 2. LİG”

Isparta Emrespor’un Başkanlığına geçecek olan TÜTAP Derneği Başkanı Fikret Yıldız, yeni sezonda hedeflerinin 2. Lig olduğunu belirterek, “Ligin en centilmen ekibi de olmak istiyoruz. Süper projelerimiz var. Isparta Emrespor’un geçtiğimiz yılki tarihi başarısının ardından sahipsiz bırakıldığını öğrendik. İsmail Çalışkan Bey’le görüştükten sonra bizde TÜTAP olarak bu işin içine girdik. İsmail Bey’in transferdeki tecrübelerinden de faydalanacağız. Türkiye Tanıtma Portalı Derneği olarak Isparta Emrespor’u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Transferlerimize başladık ve takım şu anda Atabey’de kampa girdi. Son transferleri de yapıp iddialı bir ekip kuracağız. Hedefimiz: 2. Lig’dir. Isparta halkından da destek bekliyoruz. El birliğiyle takımımızı hak ettiğimiz yere taşımalıyız” dedi.

“TAŞ DEĞİL, GÜL ATALIM”

“Tribün terörüne karşı,taş değil, gül atalım” diyen Yıldız, “Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto gibi kurumların centilmenlikle ilgili çeşitli projeleri var. Takım ve taraftarımızla birlikte örnek bir kulüp olmalıyız. Tabii bu centilmenliğin gururunu yaşamak çok daha güzel. Isparta’nın sembolü gül. Bizde gülden yola çıkarak, tribün terörüne karşı taş değil, gül atalım diyoruz. Futbolcularımız rakip takım taraftarlarına gül atarak şehrimizin tanıtımında da başrol oynamak hedefindeyiz. Isparta’yı en iyi şekilde tanıtmak, kurumsal yapıya kavuşma düşüncesindeyiz” dedi.

“TAKIMIN İSMİ ISPARTA EMRESPOR OLARAK KALACAK”

Yıldız’ın açıklamalarının ardından Akdeniz muhabiri, “Takımın ismi Isparta Emrespor mu olacak?” şeklinde sorusuna Yıldız, “Evet Isparta Emrespor olarak kalacak. Bir ara TÜTAP’ı da başına ekleme düşüncesindeydik. Takımımız burada kalacak. Bizler Ankara’dan takımı takip edeceğiz. Boş zamanlarımızda gelip yönetici arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız” diye konuştu.

BAL’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldız, takımın Atabey’de kamp yapması için her türlü kolaylığı sağlayan Atabey Belediye Başkanı Ali Bal’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın bu jesti bizleri oldukça mutlu etti. Oldukça güzel bir saha ve otelde futbolcularımız kamptalar. Takımımıza katkı sağlamalarından dolayı Atabey ilçesinin tanıtımı için TÜTAP olarak destek vereceğiz” dedi.

BAL’DAN SPOR ÇAĞRISI

Bu arada Atabey Belediye Başkanı Ali Bal ise Isparta Emrespor için tüm tesislerini açtıklarını belirterek, “Sporun yanında olmayan iller tanıtımını neyle yapacak? Spora çok daha fazla destek olmamız gerekiyor. Isparta Emrespor’a hep birlikte sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum