Tutkunu Olduğu Motorsikleti İle Kaza Yaptı Hayatını Kaybetti

Diş hekimi kaza sonrası hayatını kaybetti!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 10:37
Tutkunu Olduğu Motorsikleti İle Kaza Yaptı Hayatını Kaybetti

Denizli’nin tanınan ve sevilen Diş Hekimlerinden biri olan Dr. Cem Eşber Baltacı Isparta’da geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası hayanı kaybetti.

İddiaya göre, tutkunu olduğu motosiklet ile Pazar gezisine çıkan Dr. Baltacı, Isparta İlinde aynı iskamete ilerleyen ve önünde seyreden bir otomobilin benzin istasyonuna giriş yapmaya çalışması sonucu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Dr. Baltacı motosikleen düştü ve yerde sürüklendi. Meydana gelen üzücü kaza sonrası ayağa kalkamayan Dr. Baltacı ağır yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dr. Baltacı’ya yapmış oldukları tüm müdahaleye rağmen kurtaramadı. Denizli’de Diş Hekimliği yapan ve motosiklet tutkunu olan Dr. Cem Eşber Baltacı olay yerinde hayanı kaybetti.  Yaşanan üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlaldı. Isparta’da gerçekleşen kaza ve sonrasında Denizli’ye ulaşan acı haber Dr. Baltacı’nın başta ailesi olmak üzere yakınları ve sevenlerini hüzne boğdu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.