Tütüncü’nün Acı Günü

Kalp ameliyatı geçirdikten sonra sindirim sisteminde meydana gelen komplikasyon sonucu yeniden ameliyata alınan Hidayet Tütüncü kurtarılamadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2014 11:06
Tütüncü’nün Acı Günü

Yalvaç Belediye Başkanı MHP’li Halil Hilmi Tütüncü’nün 62 yaşındaki babası Hidayet Tütüncü tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi’nde sabaha karşı yaşamını yitirdi. 30 Nisan Çarşamba günü belediye başkanlığı makamına ziyarete gittiği sırada merdivenlerde rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Hidayet Tütüncü daha sonra Ankara’ya ameliyat olmak üzere götürülmüştü.

Kalp damarlarından dördünün tıkalı olduğu belirlenen Tütüncü, Güven Hastanesi’nde ameliyata alınarak damarları değiştirilmiş ve sağlığına kavuşarak servise alınarak tedavisine başlanmıştı. Ancak Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece saat 03.00 sıralarında hastanın fenalaştığı belirlendi. Doktorlar bağırsaklarda meydana gelen enfeksiyonun akciğere baskı yaptığı akciğerinde kalbine baskı yapması sonucu kalp krizine neden olduğunu belirledi. Derhal ameliyata alınan Hidayet Tütüncü’nün ameliyat masasında yaşamını yitirdiği ve yapılan tüm müdahalelerin yetersiz kaldığı ifade edildi.

TÜTÜNCÜ HEMEN ANKARA’YA DÖNDÜ
Babası rahatsızlandığı günden bu yana yanından hiç ayrılmayan ve tedavisi ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, babasının kendine gelmesi ile Yalvaç’a dönmüştü. Babasının vefatını öğrenir öğrenmez hemen Ankara’ya giden Başkan Tütüncü’nün cenazeyi alarak Yalvaç’a döneceği haber verildi.

HIDIRELLEZ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ
Yalvaç’ta geleneksel olarak kutlanan Hıdırellez kutlamaları cenaze nedeni ile iptal edildi. Kutlamaların iptal edildiğine ilişkin duyuru ilan memurluğu tarafından halka duyuruldu.

CENAZE ÇARŞAMBA GÜNÜ KALDIRILACAK
Uzun yıllar Yalvaç’ta esnaflık yapan 3 çocuk babası 62 yaşındaki Hidayet Tütüncü’nün cenazesinin bugün Yalvaç’a getirileceği ve yarın (Çarşamba) öğle namazına müteakip Devlethan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Abacılar Mahallesi Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.