Tuzla Piyade Okulu İçin Önemli Adım

Vali Özkan, geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Akar’a Tuzla Piyade Okulu’nun Isparta’ya neden gelmesi gerektiğini anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2014 10:29
Tuzla Piyade Okulu İçin Önemli Adım

İstanbul’dan başka bir ile taşınması kesinleşen Tuzla Piyade Okulu’nun Isparta’ya gelmesi için önemli bir adım atıldı.

Edinilen bilgilere göre Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar geçtiğimiz günlerde Isparta’ya geldi ve Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Vahdettin Özkan Tuzla Piyade Okulu’nun taşınması konusunu gündeme getirdi ve okulun Isparta’ya taşınmasının gerekliliği üzerinde Akar’a bilgiler verdi.

Vali Özkan, Kara Kuvvetleri Komutanı Akar’a Tuzla Piyade Okulu’nun “Isparta’ya neden gelmesi” gerektiğini madde madde sıraladı ve destek istedi. Edinilen bilgilere göre Akar aldığı bilgileri tek tek not aldı ve Isparta’nın değerlendirmeye alınacağını belirtti.

Tuzla Piyade Okulu’nun taşınabileceği illerin masaya yatırıldığı ve kararın önümüzdeki günlerde verileceği belirtilirken, Vali Özkan’ın Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar ile görüşmelerinin süreceği, konu ile ilgili olarak Genel Kurmay Başkanı Necdet Özel ile de görüşeceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum