Tuzla Piyade Okulu Isparta'ya Gelecek Mi?

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in Tuzla Piyade Okulu’nun ilimize taşınacak olması ile ilgili girişimleri aralıksız sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2012 15:10
Tuzla Piyade Okulu Isparta'ya Gelecek Mi?

Milletvekili Özel, okulun yapımı için Gönen’de bir mera olduğunu ancak burada çözülmesi gereken bir problemin bulunduğunu dile getirdi.

Bu sorunu da yerel yöneticilerin çözmesi gerektiğini belirten Özel, fırsatın kaçırılmaması gerektiğini dile getirdi. Isparta’nın sorunları nı yakından takip eden Milletvekili Recep Özel, en kısa zamanda yetkili isimler ile bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı.

Tuzla Piyade Okulu’na 3 yada 4 ilin talipli olduğunu belirten Milletvekili Özel, okula en yakın şehrin Isparta olduğunu söyledi. Tuzla Piyade Okulu"nun da Isparta"ya taşınması için çalışmalar başlatıldı. Tuzla Piyade Okulu"nun taşınma konusu ile ilgili olarak konuşan Özel, ön çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Bilindiği üzere Türkiye’nin en başarılı askeri tesisleri bulunan ilimizde, Tuzla Piyade Okulunun da gelmesi ile büyük bir istihdam ve gelir sağlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum