Uçak Kazasında MOSSAD'ın Parmağı Var mı?

Amerika Birleşik Devletleri eski istihbarat görevlisi Wayne Maden, 30 Kasım 2007'de Isparta'da düşen uçak kazasında MOSSAD'ın parmağı olduğunu iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2011 12:23
Uçak Kazasında MOSSAD'ın Parmağı Var mı?

30 Kasım 2007 de düşen Atles Jet uçağının düşme sebeplerinin perde arkasında İsrail gizli servisi MOSSAD'ın parmağı olduğu iddia edildi. İddia sahibi ise ABD Eski İstihbarat görevlisi Wayne Madsen !

Madsen, 30 Kasım 2007 günü İstanbul'dan Isparta'ya giden uçağın inişten önce havada parçalara ayrıldığını iddia etti. İyi hava koşullarında uçağın nasıl parçalandığını sorguladı. Şimdi serbet olarak gazetecilik yapan Madsen, Rusya'da meydana gelen ve 45 kişinin öldüğü uçak kazasını kaleme aldığı yazısında Isparta2da düşen uçağa ilişkin iddialardada bulundu. 

Ünlü Nükleer Bilimci Prof. Dr. Engin Arık ve çalaışma arkadaşlarının içinde bulundu uçağın düşüşünü sorgulayan isithbaratçı, Türkiye'de bulunan önemli rezervlere sahip toryum madeni ile ilgili çalışmaları ile dikkat çekenj fizikçinin yaptığı çalışmaların enerjide bir devrim olabileceğini iddia etti. 

İşte tüm bu iddialar çercevesinde uçak kazası davası halen devam ediyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum