Uçak Seferleri Artıyor

Türk Hava Yolları, İstanbul-Isparta arası uçuşlarını Nisan başı itibariyle haftada 4 güne çıkardı. Bu ayın sonunda 5 güne çıkacak olan seferler Mayıs ayında 6 güne, Haziran ayında ise 7 güne çıkacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 11:06
Uçak Seferleri Artıyor

Isparta-İstanbul arası karşılıklı uçuşlarda önemli gelişmeler kaydediliyor. Daha önce haftada 3 gün başlayan uçuşlar uçakların doluluk oranının da etkisiyle Nisan başı itibariyle 4 güne çıkarıldı. Ancak Ispartalılar uçuşların haftada hergün karşılıklı olarak gerçekleştirilmesini istiyor.

THY YETKİLİLERİ TALEBİ DİKKATE ALDI
Ispartalıların isteği üzerine uçuşların Nisan sonu itibariyle haftada 5 güne çıkarılacağı öğrenildi. Hatta ITSO’nun da yoğun çabalarıyla uçuşların Mayıs ayında haftada 6 güne Haziran ayı itibariyle de haftada 7 güne çıkacağı belirtildi.

KIŞIN ESKİ SEFERLERE DÖNÜLMEYECEK
Bu arada THY’nin internet sayfasında uçuşların kışın tekrar haftada 3 güne düşürüleceği yönünde bir algının oluşması sonucu halk nezdinde bir hayal kırıklığı oluştuğu ve bu konuda ITSO Başkanın Şükrü Başdeğirmen’in THY Genel Müdürü Temel Kotil’i aradığı öğrenildi. Kotil’in sistemdeki durumun güncellemeyle alakalı olduğunu böyle bir şeyin olmayacağını söylediği yani uçuşların artık Isparta’da haftanın her günü gerçekleştirileceğini söylediği öğrenildi.

SAATLER KONUSUNDA ÇALIŞMA YAPILIYOR
Öte yandan uçuşların önemli olduğu kadar saatlerinde önemi Isparta için büyük. Çünkü Ispartalılar uçuşların sabah buradan İstanbul’a akşamdan Isparta’ya gerçekleştirilmesini talep ediyor. Bu konuda da ayarlama yapıldığı ve önümüzdeki dönemde saatlerin istenilen seviyeye çekilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum