Uçak Seferleri Nisan'da Başlıyor

Bakan Yıldırım, Türk Hava Yolları'nın Isparta'dan uçak kaldıracağı müjdesini verdi. Bakan Yıldırım seferlerin Nisan ayında başlayacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2013 00:15
Uçak Seferleri Nisan'da Başlıyor

Kara havacılık okulunun yapılacağını anlatan Bakan Yıldırıl, Türk Hava Yollarının Isparta'dan uçak seferi yapacağını söyledi.

Talep doğrultusuna diğer firmalarında Isparta'dan uçak seferlerine başlayabileceğini söyleyen Bakan Yıldırım, "Isparta vefalı ve düzenli bir şehir bu yönde gereken desteği sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Bizim bütün çalışmalarımız 2023'e kadar belgelidir diyen Bakan Yıldırım, Isparta'nın hızlı tren hattına dahil edileceğini de söyledi. Isparta'da 426 km'lik demiryolu hattının olduğunu söyleyen Bakan Yıldırım, Isparta için hız aralığı 160 ile 200 km arasında olan hızlı tren hedefimiz var. Yollar öncelik sırasında olmak üzere Isparta 2023'e kadar bu saydıklarımızın hepsine kavuşacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum