Uçman'a Yakaören'de Sevgi Seli

Uçman'a Yakaören'de Sevgi Seli

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2015 09:42
Uçman'a Yakaören'de Sevgi Seli

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlere kendi köyü Yakaören'de devam etti. Oldukça kalabalık bir grup tarafından karşılan Uçman gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Mhp İl Başkanı İsa Yalçın Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yöneticilerin de katıldığı toplantı da konuşan Uçman “burası benim memleketim.sizlerin desteğini biliyorum hissediyorum. hayır dualarınızı almaya geldim.analarım ağabeylerim bacılarım kardeşlerim dualarınızı benden ,bizden eksik etmeyin.Allahın izni ile , bizlerin gayreti ,sizlerin duaları ve destekleri ile 7 Haziran seçimleri ülkemizin hakettiği huzurlu adaletli bölmeyen ayrıştırmayan herkesi kucaklayan Mhp iktidarına vesile olacaktır.Ben szin evladınızım.Milletvekili olayım olmayayım zaten siz biliyorsunuz ki kapım herkese açıktır.Önemli olan memleketimizin ülkemizin huzuru ve refahıdır.”dedi

Mhp İl Başkanı İsa Yalçın ise Hüseyin Uçman ın samimiyetine ve çalışkanlığına inanıp güvendiğini belirterek “MHP olarak tüm Aday Adaylarımız gibi sayın Uçman'da Ispartamız için Ülkemiz için büyük bir azimle çalışmaktadır. Yakaören olarak samimiyetinizi hep hissettik. Hüseyin Uçman sizin evladınızdır ve evladınıza böyle sahip çıktığınızı görmek bizleri duygulandırdı. Bizler Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları doğrultusunda ülkemizi ve milletimizi girdiği bu darboğazdan kurtaracağımıza adeta yemin ettik. Bu zulüm artık son bulmalıdır. 8 Haziran sabahı Türkiye inşallah AKP'nin bahsettiği tamamen kandırmacadan oluşan “yeni Türkiye” değil adaletli, hukuğun işlediği, korku imparatorluğunun son bulduğu, dağılan, bölünen, teröristlerin, kavganın, kaosun kol gezdiği değil huzurun hakim olduğu; gelişen Türkiye MHP iktidarı ile uyanacaktır.”dedi.

Toplantının bitmesine rağmen halkın dağılmaması sonucu MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve beraberindekiler milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman ile köy kahvesine geçerek gece geç saatlere kadar Yakaörenli vatandaşlarla sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.