Uçman'dan Moral Yemeği

Uçman'dan moral yemeği

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2015 14:07
Uçman'dan Moral Yemeği

Şehrin tek profesyonel takımı Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, saha ve seyircisi önünde Seydişehir'i 3-0 yenerek, şampiyonlul yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Müsabakanı: ilk seti kıran kırana geçeken, Isparta Sportif setleri, 27-25, 25-14 ve 25-16 alarak sahadan galibiyetle aynldı. Maça çok sayıda sporsever katılırken, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylanndan İşadamı Hüseyin Uçman, İsparta Belediyesi Sağlık Müdürü Oğuz Başaran, Avukat Hasan Uysal, Avukat Tahir Alan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Uysal da katıldı.

UÇMAN'DAN MORAL YEMEĞİ VERDİ

MHP'den Milletvekili aday adayı olan İş Adamı Hüseyin Uçman, maçtan sonra oyunculara ve teknik ekibe moral yemeği verdi. Uçman şunları söyledi; Isparta'nın tel profesyonel takımımızı tebrik amacıyla böyle bir organizasyon tertipledik, arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum