Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Sona Eriyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezi Yaz Spor Okulları kayıtları 29 Haziran 2017 tarihinde sona erecek. Kursların başlama tarihi ise 3 Temmuz 2017.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2017 05:10
Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Sona Eriyor

Isparta’da 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yılda devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okulları, il genelinde ve ilçelerde ki bütün öğrencilere ulaşmak için çalışmalara başladı. Isparta’da ücretsiz yaz spor okulları 25 branşta, Engelliler İl Spor Merkezi ise 16 branşta hizmet verecek. 

Yaz Okulları’na kayıt olmak isteyen öğrenciler ve veliler 6 Mart Spor Salonunda bulunan İl Müdürlüğü kayıt merkezi ve kentin en işlek noktalarına konuşlandırılarak kayıt stantlarından aldıkları kayıt formlarını doldurularak, teslim edecekler.

Formlara ayrıca Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü resmi internet sayfası http://isparta.gsb.gov.tr/ adresinden ulaşılabilecek. Ücretsiz Yaz Spor Okulları kayıtları ise 29 Haziran 2017 tarihinde sona erecek. Kursların başlama tarihi ise 3 Temmuz 2017.

İL MÜDÜRÜ GEVREK’TEN DAVET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, "Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın" sloganı ile 3 Temmuz’da açılışı yapılacak İl Spor Merkezlerine 5 ile 18 yaş arası öğrencilerin kayıt yaptırabileceğini söyledi. İl Müdürü Gevrek, 25 farklı spor dalında açılacak olan ve uzman antrenörler nezaretinde yapılacak ücretsiz kurslara tüm öğrencileri davet etti.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ UNUTULMADI

Ücretsiz Yaz spor okullarında, engelli öğrencilerde unutulmadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen ‘Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor’ projesi bu yılda devam edecek. İl merkez ve tüm ilçelerde açılan Engelliler İl Spor Merkezlerinde görme engelli, bedensel engelli, işitme engelli ve özel sporcular olmak üzere 16 branşta ücretsiz kurslar açılacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda özel çocuklar için açılacak kurslara katılımın yoğun olması bekleniyor.

***İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)

Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bocce, Boks, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme (Ücretli)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.