Ucuz Tatil İçin Ets Tur'dan Erken Rezervasyon Fırsatları

Türkiye nin en büyük ve en güvenilir tur operatörü ETS Tur, 2016 yılı erken rezervasyon kayıtlarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2015 16:45
Ucuz Tatil İçin Ets Tur'dan Erken Rezervasyon Fırsatları

ETS Tur Isparta Acenta Yetkilisi Azine Tur'un sahibi Mustafa Kahraman yaptığı açıklamada şu bilgilendirmeyi yaptı: "Ets Tur sizlerinde bildiği gibi Türkiye'nin en prestijli tatil ve gezi operatörü. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2016 yılında gerek yurt içi gerek yurt dışına tatile gidecekler için erken rezervasyon kayıtlarına başladı.

Aralık ayının 14 üne kadar tatil rezervasyonu yaptıranlar %45'e varan indirim alacaklar. 11 Ocak 2016 tarihine kadar erken rezervasyon yaptıranlar %35-30 indirim alacaklar. Bu indirimler şubat, mart, nisan aylarında kademeli olarak düşerek devam edecek .Tatile gitmek isteyenler için bu indirimler büyük fırsat olacak ve çok ucuza tatil yapma imkanı bulacaklar. Tatil rezervasyonunu yaptırıpta tatile gidemeyen müşterilerimiz rezervasyon yaptırırken çok cüzi bir fiyata yaptıracaklar. Tatil sigortası ile paralarını geri alabileceklerdir."

HAC VE UMRE ORGANİZASYONU
Ets Tur'un hac ve umre organizasyonundan da bahseden Kahraman, "ETS Tur bu yıl Hac ve Umre organizasyonu da yapmaya başladı. Hac ve Umreye gimek isteyen kişilerin uygun fiyatlara bu organisazyona dahil olabileceklerdir. Hac ve Umre vazifelerini yerine getirmek isteyen misafirlerimiz Mekke ve Medine de en güzel mekanlarda ağırlanacak, değerli hocaların eşliğinde ibadetlerini yapma imkanı sağlanacaktır. ETS Tur'un Isparta Acentası olarak biz AZİNE TUR bu organizasyonların hepsini yapmaktayız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum