UEFA'dan Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Şike davasıyla başı dertte olan Fenerbahçe'de, UEFA'dan ceza alanların 10 yıl süreyle spordan men edileceği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2013 12:58
UEFA'dan Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Fenerbahçe kulislerine yansıyan bilgiye göre, UEFA'nın sarı lacivertli kulübe verdiği disiplin cezasıyla ilgili önemli bir detay ortaya çıktı.

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKAN OLMA İHTİMALİ SIFIRLANIYOR
UEFA, Fenerbahçe'ye verdiği Avrupa'dan men cezasının gerekçeli kararını hazırladı ve edinilen bilgiye göre, UEFA'dan ceza alanların 10 yıl süreyle spordan men edilmesi gibi detaylar söz konusu. Bugün'ün haberine göre, gerekçeli kararın ortaya çıkaracağı yeni durum Aziz Yıldırım'ın tekrar Fenerbahçe başkanlığına talip olma olasılığını neredeyse sıfırlıyor.

AZİZ YILDIRIM, ALİ KOÇ'U ADAY GÖSTERMEK İSTİYOR
Bu nedenle Koç'un isminin yeniden gündeme geldiği, seçimde yer almayacaklarını açıklayan Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı'nın da olmamaları nedeniyle, Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'u başkanlığa aday göstermek istediği bildirildi. Yaşanan yeni gelişmelerden ötürü Başkan Aziz Yıldırım'ın endişeli olduğu ve adaylığını resmen bu nedenle açıklayamadığı belirtiliyor.

KONGREDE İLGİNÇ TABLO
Seçim öncesi, Hulusi Belgü'nün disiplin cezasıyla ilgili oylama yapılacak olması, Aziz Yıldırım'la ilgili kötü şöhret oylaması son derece ilginç bir tablo oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.