UEFA'nın Karar Anı; F.Bahçe ve Beşiktaş..

Beşiktaş, dün UEFA Disiplin Kurulu’ndan gelecek haberi umutla bekledi ama siyah-beyazlıların yolunu gözlediği karar ulaşmadı. UEFA, Kartal ve Fenerbahçe’ye kararı bugün gönderecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2013 11:22
UEFA'nın Karar Anı; F.Bahçe ve Beşiktaş..

Beşiktaş ile Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu’ndan gelecek kararı dün gün boyu bekledi ama bir türlü istedikleri müjdeli habere ulaşamadı.

Müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı yöneticileri ile birlikte yargılanan iki kulüpten Beşiktaş’a, kurul üyeleri “Pazartesi öğleden sonra açıklayacağız” ifadesini kullanmıştı. Bundan dolayı öğle saatlerinden itibaren beklenti içerisine giren siyah-beyazlılarda kulüpte en son yönetici Melih Sami Esen kaldı. Avukatlarla birlikte bir süre daha bekleyen Esen, beklediği faksa bir türlü ulaşamadı.

Hırvatistan yolculuğu öncesinde kulüpten ayrılan Başkan Fikret Orman, “Bize, ‘pazartesi öğleden sonra açıklayacağız’ demişlerdi. Ancak şu ana kadar gelen bir karar yok. Bizden sonra Fenerbahçe Kulübü yöneticileriyle yaptıkları görüşmede ise, “salı da olabilir” demişler. Belki yarın (bugün) açıklarlar. Şu an elimize ulaşmış bir şey yok” dedi.
Fenerbahçe ise Beşiktaş’a göre daha rahattı. Çünkü Disiplin Kurulu’nda sarı-lacivertlilere, “Pazartesi ya da salı günü açıklayabiliriz” ifadesi kullanılmıştı. Bundan dolayı Fener, Beşiktaş gibi stres yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.