Ufacık, Aday Adayı Oldu

Ufacık, Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığına talip...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2018 11:44
Ufacık, Aday Adayı Oldu

Fikret Ufacık Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı görevine talip oldu. MHP İlçe Merkezi’ne kalabalık bir grupla giden ve aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Fikret Ufacık, “Takım elbiseli değil, eli nasırlı belediyecilik” vurgusu yaptı.

Siyasi partilerin yerel seçimler için başlattıkları aday adaylığı süreci devam ediyor. Şarkikaraağaç’ta da bölge halkının yakından tanıdığı bir isim olan Fikret Ufacık, MHP’den belediye başkan aday adaylığını açıkladı ve başvurusunu yaptı.

Ufacık, kalabalık bir grupla partisinin ilçe merkezine giderek yaptığı basın açıklamasının ardından aday adaylığı için gerekli olan evrakları ilçe başkanlığına teslim etti.

Ufacık, burada yaptığı açıklamada; “Önce Allahın izni, sonra partimiz ve sizlerin takdiriyle Milliyetçi Hareket Partimizden Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı görevine talibim. Talibi olduğum bu görevde ekip ruhunun ne denli önemli olduğunun bilinciyle burada bulunmaktayım. Bu süreci ve sonrasını özveriyle birlikte yürüteceğimiz konusunda şahsıma ve sizlere olan güvenim tamdır” dedi.

Fikret Ufacık, “Alışılagelmiş, geleneklerden ve hantallıktan arındırılmış bir belediye yönetimi için, ayrıştıran değil birleştiren bir belediyecilik için, bütçe bekleyen değil bütçe oluşturan; hemşerileri için iş isteyen değil işveren belediyecilik anlayışıyla, takım elbiseli değil, eli nasırlı belediyecilik vizyonuyla, zeki, çevik ve ahlaklı belediyecilik prensibiyle bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Ufacık, “İnanıyorum ki partimiz ve ilçemiz adına çıktığımız bu yolda rabbim utandırmayacaktır. İlçemiz ve partimize hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.