Ufacık’tan Çifte Bayram Mesajı

Belediye Başkanı Ufacık, başta Şarkikaraağaç ilçesi olmak üzere, Isparta ve tüm İslam Aleminin bayramı ile, Türk Milleti için bir dönüm noktası olan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2012 18:27
Ufacık’tan Çifte Bayram Mesajı

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Ufacık, başta Şarkikaraağaç ilçesi olmak üzere, Isparta ve tüm İslam Aleminin bayramı ile, Türk Milleti için bir dönüm noktası olan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Bayramın mutlu ve huzurlu şekilde geçmesini temenni ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ufacık, “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim” dedi.

Öte yandan, mübarek Kurban Bayramı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile aynı tarihlere rastlaması ile ‘Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir’ diyen Ufacık, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.