Uğur Büyükçulcu Başvurusunu Yaptı

Uğur Büyükçulcu Başvurusunu Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2018 17:56
Uğur Büyükçulcu Başvurusunu Yaptı

Genç ve başarılı işadamı Uğur Büyükçulcu, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için AK Parti Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Büyükçulcu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "2004 yılında Ak Parti Gençlik Kollarında Mahalle Temsilcisi olarak başladığım daha sonra sırası ile Ak Parti İl yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği ve Gurup Başkanlığı, Ak Parti İl Başkan yardımcılığı ve 23.Dönem Milletvekili seçimlerinde Türkiye’nin ve Ak Partinin En genç Milletvekili ADAYI olarak sürdürdüğüm siyasi hayatımda 24 Haziran 2018 de yapılacak 27.Dönem Milletvekili Seçimlerinde Hemşerilerimize ve Milletimize hizmet yolunda bir kez daha Ya Allah Bismillah diyerek Durmak yok,Yola devam diyorum.

Bu süreçte desteklerini hissettiğim başta Teşkilat mensuplarımıza ve beni bu göreve layık gören tüm sevenlerime Teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum