Ulaşımda Değişim Ve Dönüşüm Devam Ediyor

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 17:57
Ulaşımda Değişim Ve Dönüşüm Devam Ediyor

SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gelecek olan yeni 23 araçla birlikte halk otobüslerindeki değişim ve dönüşümün devam edeceğini söyledi.

SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin çalışmalarının belli bir aşamaya geldiğini, kart sisteminin ve diğer otomatik kontrol sistemlerinin oluşturulduğunu belirten Başkan Günaydın, karşılıklı yapılan anlaşmalarla Isparta halkı adına ciddi mesafeler alındığını söyledi.

Isparta’nın en iyi şekilde ulaşıma kavuşması için karşılıklı görüş alışverişlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Günaydın, “Ulaşımda, başarılı hizmetlerimizden birisi haline gelmek üzere. Yeni gelen otobüslerimiz teknik ve teknolojik olarak son donanımlara sahip, doğaya saygılı. Şu ana kadar yüzde 90 oranında yeni araçlarımız devreye girmiş durumda. Yeni gelecek araçlarla birlikte son aşamaya gelmiş olacağız” dedi.

Isparta’nın ulaşım noktasında yollarıyla da sıkıntı duyulmadığını söyleyen Günaydın, “Isparta’nın tüm yollarını yeniden yapıyoruz. Bu yollar üzerine de sıfır araçları yerleştiriyoruz. Huzur ve güvenli çalışma ve yaşama ortamı yakalandı. Hizmetlerimiz Isparta halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz da, “Belediye başkanımızın verdiği talimatlar, bizlere tuttuğu ışıkla otobüslerimizi yeniledik. Şu anda 36 aracımız geldi. 23 aracımız daha gelecek. Isparta halkımıza en iyi, en güzel hizmeti verme çabası içerisindeyiz” görüşlerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum