Ülkemi Onurlandırmak İstiyorum

Nisan ayında Bulgaristan’da yapılan Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Isparta’yı temsil ederek olimpiyatlara gitmeye hak kazanan Sema Çalışkan için, IYAŞ Yönetim Kurulu tarafından plaket ve altın hediye edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2014 15:18
Ülkemi Onurlandırmak İstiyorum

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Dünya Boks Şampiyonası’nda büyük özveriyle derece alan Boksör Sema Çalışkan’a, Olimpiyat öncesi yapılan törenle moral verdi. Başarılarının devamını dileyen Şenol ve Gevrek, Sema Çalışkan’ın her zaman destekçisi olacaklarını söylediler.

OLİMPİYATLARDAKİ İLK BAYAN BOKSÖRÜMÜZ
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Nisan ayında Bulgaristan’da yapılan Gençler Dünya Boks Şampiyonası’nda başarılı olan Sema Çalışkan’ı tebrik ederek, Olimpiyat Şampiyonası’na giden ilk bayan boksör olması nedeniyle kendisine başarılar diledi.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, “11 – 24 Nisan tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılan Gençler Dünya Boks Şampiyonası’nda ülkemizi 75 kiloda gururla temsil ederek, Ağustos ayında Çin’de yapılacak Gençlik Olimpiyatlarına katılmaya hak kazanmıştır. Bu aynı zamanda bayanlar kategorisinde tarihimizde bir ilktir. Daha önce bayan olarak olimpiyatlarda mücadele eden sporcumuz olmamıştır. Sema Çalışkan bizimle birlikte şimdiye kadar müthiş bir kariyer yapmış, sürekli üstüne katarak, başta IYAŞ olmak üzere Isparta’mızı ve ülkemizi gururla temsil etmiştir. Bizde IYAŞ Yönetim Kurulu olarak Sema Çalışkan kızımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

 

SEMA AŞAĞIDAN GELEN SPORCULARA ÖRNEK OLUYOR
Isparta Gençlik Spor İl Müdürü Murat Gevrek, kazandığı bu önemli başarıdan dolayı Sema Çalışkan’ı tebrik ederek, böylesi başarılardan ötürü Isparta’da sporun geliştiğini söyledi.

İl Müdürü Gevrek, “IYAŞ spor faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu Isparta için oldukça gurur verici bir olay. Göreve başladığımızdan bu yana bir çok branşta sporcu yetiştirdik. Bu branşlarda da çalışmalarımız devam ediyor. Dereceler almaya başladık. Umarım Sema kızımız şampiyonalarda iyi dereceler alır. Çünkü onun aldığı bu dereceler sayesinde aşağıdan gelen sporculara da örnek oluyor. Bu da bizi hem mutlu ediyor, hem de onurlandırıyor” dedi.

 

ÜLKEMİ ONURLANDIRMAK İSTİYORUM
Boksör Sema Çalışkan, desteklerinden dolayı IYAŞ Yönetim Kurulu’na ve Gençlik Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür ederek, Ağustos ayından Çin’de yapılacak Gençlik Olimpiyat Şampiyona’sı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Boksör Çalışkan, “Isparta ve Türkiye’de bir ilki başarmanın mutluluğu ve gururu var. En son dövüştüğüm şampiyonada iyi bir derece alıp, olimpiyat vizesini aldım. Bu başarıda emeği geçen başta antrenörüm ve IYAŞ Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyor. Çin’de yapılacak Olimpiyat Şampiyonası’na hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah başarı ile dönüp ülkemi onurlandırırım” dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
Boksör Sema Çalışkan’ın Antrenörü Melikşah Sarıca, Sema gün geçtikçe üstüne koyarak ilerliyor. Bu şampiyonalardaki başarılar da bunun bir göstergesi. Şimdi önümüzde Çin’de yapılacak Gençlik Olimpiyat Şampiyonası var. Bu şampiyonanın çalışmalarına başladık. Bu tabi bir Türkiye’de bir ilk olmanın heyecanını da bize veriyor. Ama biz elimizden geleni yapıp Olimpiyat Şampiyonası’ndan da alnımızın akıyla geleceğimize inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum