Ülkü Ocaklarından Eğitim Semineri

Her hafta düzenli bir şekilde devam eden Isparta Ülkü Ocaklarının eğitim seminerlerine bu hafta Nezir Akan katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2013 22:29
Ülkü Ocaklarından Eğitim Semineri

Akan, Ülkü Ocakları’nın geçmişten bugüne misyon vizyonunu anlattı. 80 ihtilalinde ülkücü hareketin yerini, bu dönemde çekilen zorluklara değindi. Konuşmasında hatıralarına da değinen Akan, katılımcıların sorularınada cevap verdi.

Isparta Ülkü Ocakları başkanı Akif Çapraz seminerle ilgili şunları söyledi:
“Ülkü Ocaklarının asli görevi olan eğitim seminerleri her hafta olduğu gibi devam etmektedir. Cumartesi günleri saat 18.00 ‘de yapılan bu seminerler arkadaşlarımızın bilgilenmesi noktasında büyük bir fayda sağladığını düşünmekteyim. Her hafta çeşitli konuklarımız ile bu programlarımızı geliştirmeyi düşünmekteyiz. Bugün katılımcı olarak katılan Nezih Akan başkanımıza ise çok teşekkür ederim. Yıllar önce bizzat yaşamış olduğu ve büyük bir tecrübe kaynağını arkadaşlarımıza aktarması, arkadaşlarımızın heyecanına heyecan katacağı düşüncesindeyim.

Amacımız Ülkü Ocaklarında vermiş olduğumuz eğitimlerle Isparta gençliğinin ve üniversitede okuyan arkadaşlarımızın Türk Milletine hizmet noktasında çok verimli eserler bırakabilmesidir. Bu mübarek ocaktan pişerek yetişen Türk Gençlerinin ileride milletvekili, başbakan, cumhur başkanlığı gibi önemli görevlerde yer alması bizler için bir gurur kaynağı olacaktır. Türk Milletine hizmet için atan bu yürekler bulundukları makamlarda en iyi hizmeti verebilmeleri için kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ülkü Ocaklarının asli görevlerinden biri de budur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.