Ülkücüler Vefa Gecesinde Buluştu

Ülkücüler Vefa Gecesinde Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2016 12:40
Ülkücüler Vefa Gecesinde Buluştu

Isparta Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi tarafından 8 Mart’ta Kültür Sinemasında ünlü Sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne aldığı “Kahraman Türk Kadınına Selam Olsun” adlı program düzenlendi. Programda MHP Partisinde Geçmişten Günümüze Kadın Kolları Başkanlığı yapanlara Şükran Plaketi takdim edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Isparta Ülkü Ocakları Bayanlar Biriminin organize ettiği “Kahraman Türk Kadınına Selam Olsun” adlı programa MHP il Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekili Nuri Okutan, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Kamu Sen İl temsilcisi Ali Balaban ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Açılış Konuşmasını yapan Isparta Ülkü Ocakları Bayanlar Birim Başkanı Özge Kurt, günün öneminden bahsettikten sonra “her birimiz Tomris Hatun, Kara Fatma, Nene Hatunuz! Kimse bizi yolumuz döndüremeyecek. Her türlü güçlüğün üstesinden geleceğiz diyerek konuşmasını sürdürdü.



Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif ÇAPRAZ ise yaptığı konuşmada tarihten örnek vererek “Kadına Şiddet ne yazık ki Türklerin Arap Kültürüyle tanışmasından sonra başlamış bir hadisedir. Türk Kültüründe örfünde adetinde kadın her zaman el üstünde tutulur. Cengizhan’ın eşi için söylediği “Ben sizin Hanınızım buda benim hanım” sözüyle dilimize yerleşen hanım kelimesi bile Türk Milletinin Kadına verdiği değeri ortaya koymaktadır. Dedi.
Konuşmaların ardından MHP ‘de Kadın Kolları başkanlığı yapan Zübeyde Turhan şükran plaketini aldı. Daha sonra Kurucu Kadın Kolları Başkanlığı yapmış Merhum Naciye Bayhan’ın plaketini oğulları Hakan ve Alper Bayhan aldı ve akebinde sırasıyla Keziban Başlık, Şükran Erkaya ve Aygül Ceyhan aldı. Son olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın eşi Dilek Günaydın şükran plaketini aldı.

Programında devamında Yılın annesi ödülü Eylül 2015’te Mardin Nusaybin’de şehit olan pois memuru Sezgin Uludağ’ın annesi Selvere Uludağ’a verildi. Selvere Uludağ’ın sağlık durumunun iyi olmamasından dolayı plaketi şehidimizin abileri Sedat ve Selim Uludağ aldı.

Programın sonunda Ahmet Şafak sahne aldı. Çok kalabalık geçen programda katılımcılar Ahmet Şafak’ın eseriyle coştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.